folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 301. Madde Sizce Nasıl Olmalı?

301. Madde Sizce Nasıl Olmalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ırk ???

Hiç kimse almanları yunanlıları ermenileri aşşağılayamaz gibi mi?

Yoksa kürtleri aşşağılayamaz gibi mi?

Şunu söylemeliyim ki Türk kendini Türk hissedenlere denir.Kürtler, tatarlar, muhacirler, manavlar yada herhangi başka birşey bir Türk ün eşidi olamaz.Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayıp, TC kimliğini alan bir birey Türktür.Aslen kürt yada başka birşey olabilir.

Bu yüzden ırk eklemek saçma olur.Peki ya oralara askerin polisin kürt çocukları pkklı diye dövmemesi, deposundaki buğdayı yağı, sen pkkya göndereceksin dimi diyip talan etmemesi eklenmeli midir??

Onun yerine doğuya üniversite açmayı yatırım yapmayı düşünemez mi?Hangi batılının gidip doğu tarafında falanca yere gideceğim çok süper şehir, çok iyi üniverste var dediğini duydunuz??

Ben bulgaristan muhaciriyim fakat kürtlere 2. sınıf insan muammelesini yapan başta ülkücüleri sonra solcuları sonrada diğerlerini kınıyorum.Bir tane ilkeyi bile bilmeden Atatürkçü insanları yada sadece milliyetçilik ilkesini temel alıp yaşayan (onuda tam yapamayıp aşırıya kaçan) insanları kınıyorum.

Türk e hakaret edeni cezalandırmak şart.Başta Atatürk, Türkiye, Askeriye, Okullar, Devlet memurları olmalıdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    301 gayet güzel bi maddedir esasında kendi ülkesinde bi millet kendi saygınlığını kanunlarla koruyamayacaksa nerde korucak akm.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

AYNEN KALMALI  

MADDE 301. - (1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılayan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Türklüğü aşağılamanın yabancı bir ülkede bir Türk vatandaşı tarafından işlenmesi halinde, verilecek ceza üçte bir oranında artırılır.

(4) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz. 

--- AŞAĞILAMAK ---

1 . Değerinden düşük göstermek. 2 . Küçültücü davranışlarda bulunmak, hor görmek.

--- ELEŞTİRMEK ---

Bir düşünceyi, bir eseri, bir yargıyı inceleyerek doğruluk veya yanlışlığını ortaya çıkarmak ve gerçek değerini belirtmek, tenkit etmek.

Hal Böyleyken 301, Maddeden Yargılanan

Orhan Pamuk ve Elif Şafak Ne Demişti ?

--- Orhan Pamuk ---

1) Türkiye’de otuz bin Kürt ve bir milyon Ermeni öldürüldü. Neredeyse benim disimda hiç kimse konusmaya cesaret edemiyor ve milliyetçiler bunun için benden nefret ediyorlar...

2) Atatürk kendini içkiye vermis meyhane kalabaligina cumhuriyeti emanet etmis olmanin güveniyle gülümsüyordu...

3) Atatürk’ün leblebi zevki ülkemiz için büyük felaket oldu...

--- Elif Şafak ---

1) Bütün akrabalarini 1915’te kasap Türklerin ellerinde kaybetmis soykirimzede bir sülalenin torunuyum (Sayfa 63)

2) Sen kalk gel Ortaasya’dan, dal dosdogru Anadolu’nun bagrina, sonra bir bakmissin her yerdeler! Orada yerlesik olan milyonlarca Ermeniye ne oldu peki? Asimile edildiler! Eridiler! Yetim birakildilar! Sürüldüler. Mal mülklerinden oldular! (Sayfa 65)

3) Siradan Türklerle ne konusacaksin egitim görmüsleri bile ya milliyetçi ya cahil (Sayfa 130)

4) Ayasta sag kalan olmamis Çankiri’ya götürülenler de peyder pey öldürülmüsler... Sopalarla, balta saplariyla dövülmüsler. Bazilari açliktan ölmüs bazilari da öldürülmüs (Sayfa 170-171)

5) Türkler,1915’te bunlari Ermenilere yapanlar (Sayfa 172)

İşte Buyrun Araştırdım Yazdım

Lütfen Objektif Olalım, Aşağılamak ve Eleştiri Yukarıda Açıklandığı Gibidir.

Adı Geçen Şahısların Yaptığı;

" Düşünce Suçumudur...? "

" Alenen Aşağılamakmıdır, Vatanda İhanetmidir...? "

Yorum Sizin

Toplam Hit: 5767 Toplam Mesaj: 44