3.5 Atıyorum Korkuyorum
-
abiler yanmam demi
adamlar ayrıca eğer godaddyden bilgilerime ulaşmış olsaydı direk beni ararlardı telefon bile vardııııhostingçiyi aramışlar dava aççaz demişler
şimdi zaten tüm bilgiler değişti site ortada yok
ayrıca google umarım dün değilde bugün tarama yapmıştır -
ya hiç bi sikim olmaz sen takma kafana.. rahat uyu a.k....
benim sitemi hacklemişler ele geçirmişler.. kendileri koymuşlar de gitsin. oda anca sana dava mava kıl tüy açarlarsa.. ki açamazlar hiç bi sikim olmaz....
korkmayın olm böle şeylerden...
-
durum vahim boyLe bir durum ayni benim arkadasimin basinada geLmisti ( Tüm HakLari sakLidir ) yaziLi bir programi sitesine koymus arkadasa hemen uyari geLdi arkadas sitesinden kaLdirdiama bunu takibe aLmisLar is mahkemeye kadar vardi mahkemede hapis cezasini paraya cevirdi yukLu bir paraydi ha tam 6, 7 ay sonra cagirdiLar yani hemen beLLi oLmuyoo sen dikka et en iyisii... nemeLazim sadana oLabiLir ayni sey
-
sitene koyucan herkes kendi yazdığı zikten sorumludur yazıcan. bişey olursada dikkatimden kaçmış site çok yoğun her mesajı kontrol edemiyorumde.
-
sitede her ziki sen mi takip edeceksin bre. salla.
-
kevinlede bize geldiler dava açacaz oke dedik deiler bu gün pazar kapalı dükkan(aynen böle mitci bu abiler)yarın pazartesi olsun evinizi yurdunuzu bulacaz kem küm bakın hala burdayım hatta dün cebitteydim eheh:)
Toplam Hit: 4369 Toplam Mesaj: 17