350-450 Tl Arası Note 3 Alınırmı?
-
O paraya varsa hemen alayım hocam
Sağlamsa tabi ki yoksa gidip kırık çarık telefona neden veriyim bu parayı .
0x656e tarafından 29/Eyl/16 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
bedava hocam. kaçırma.
-
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Alınır. Ancak 4G hızlı internet yok Türkiye'de satılan Note 3'lerde. Kenarlardaki soyulmalar kronik sorun yapacak bi şey yok. Plastik üstüne boya atmışlar adamlar.
hocam arkadaş 3 yıldır kullanıyo sorunsuz peki sence ben alırsam daha ne kadar kullanırım alıp 1 ay sonra tamire vermek istemiyorum
3 Yıldır kullanıyorum telefonu ılk aldıgımda odaklama sorunu yasıyordum anakartı degıstırdım garantı bıtmeden duzeldı smdı yıne aynı sorunu makro cekımlerde yasayabılıyorum normal cekımlerde skntı yok
normal samsungun orjınal kamera uygulaması ıle sıkıntım yok
gecenlerde telefonu duvara fırlattım parcaladım ekranı degıstırdı @crimeangel ekranları samsungların pahalı 300 lıra ya yakın ekran parası tuttu dusun gerısını.
cıhazı kullanırmıyım bozulmadıgı surece kullanırım . telefonu satıp yenı telefon almadm gıttım yenıden tamır ettırdım. tavsıye ederım kalıtelı cıhazdır.
guncelleme gelmez daha ama ıllakı guncel olsun vs dersen custom rom atar kullanırsın
-
DaSpOnGe bunu yazdı
benim şirket telefonu note3 lte yazısı var arkada tr alımı diye biliyorum gerçi libyada olabilir
sağlam telefon 2 gün götürdüğü oluyor sarjı ama sadece mail arama sms whatsapp viber kullanıyorum sosyal ağlar vs yok
he birde müzik dinliyorum
alınır güzel fiyat
N9000 kodluların SoC Samsung Exynos ve LTE yok. N9002 ve N9005'lerde ise Snapdragon 800 var ve LTE desteği var. En basitinden bu şekilde anlayabilirsiniz.
-
Bencede 4g ye çok takılma. 3g işini görür.
Yakın zamanda Londra da Edge ile bağlanmaya çalıştım düşün yani. Orda bile 4g oturmamış(Vodafone). 4g nin yolu uzun görünüyor.
-
Bence o paraya kacmaz. Sen almiyorsan iletisime gecelim.
-
cihaz 32 gb arkadaş iphone 7 alacağı için satacak cihazda herhangi bir sıkıntı yok kasma başlamış oda resetle düzelecek bişey çocuk telefonu çok sağlam kullandı gözümün önünde kırılmaz cam çatlasa gider değiştirir telefonun ekranında problem yok eğer almazsam bilgilerini size veririm beyler