350 Liraya Kadar Telefon
-
Muridler beni 1-2 sene götürcek kadar maks. 350 liraya telefon arıyorum seneye iphone felan alırım onun için şuanlık fazla para vermek istemiyorum telefona şu anlık istediğim wi-fi kesin olsun biraz da görünümü güzel olsun hatta nokia e63 geldi aklıma nasıl bir telefondur bu alıyimmi yoksa siz saygıdeğer murdilerin önerdiği başka telefonlar varmı
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke63#
-
Hocam e63 benzeri samsung'un telefonları var.Dokunmatik filan ama wifi var mı bilmiyorum.Onlarda gayet güzel yani.
-
vereyim sana benim corby'i
-
samsung un ucuz dokunmatiklerini arkadaşımdan kullanmıştım bir kere çok kolpaydı çok zor basılıyordu onun için pek hoşuma gitmedi tabi belki değişmiştir sonradan bilemem star dı galiba adı.
-
samsung genoa var sade şık tasarımlı fakar 1 sesi az çıkıyo 2 wi-fi yok onun haricinde güzel telefon dokunmatik
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
samsung un ucuz dokunmatiklerini arkadaşımdan kullanmıştım bir kere çok kolpaydı çok zor basılıyordu onun için pek hoşuma gitmedi tabi belki değişmiştir sonradan bilemem star dı galiba adı.
-----------------------------genoa var parmuk ucu değil parmak içine duyarlı dokunmatiği yani tırnağınla veya ucuyla dokunman yetmiyor parmağini tamamen basacaksın çok hassas ama parmak içine hassas bence harika bi özellik ayrıca ben kullanıyorum samsung genoa gayet iyi sesi hariç
-
350 altına wifi telefon bulursun ama diğer özellikleri tatmin etmez bence 1-2 senelikse wifidan vazgeç diğer seriler çok ucuzluyor
-
e63 uygundur bence. wifi 3g mevcut önde kamerası yok qwerty klavye en çok dikkatimi çeken özelliği saten.
iphonedan e63 e geçmek olmaz sanırım ben o yüzden e71 almayı planlıyorum :D
-
Nokia 5230 tek wifi yok telde ama diğer özellikleri süper.Şu anda bu telefonu kullanıyorum hatta telden yazıyorum bu mesajı.Bende beyazı var görünüşü de güzel çok kullanışlı. Bence wifiye de gerek yok trkcllin kampanyaları var 100 ya da 250mb paket alıyorum 1 ayda bitiremiyorum bile.Her gün tahribat facebook bakıyorum şuanda 20 gün oldu 250mb paket alalı hala 100mb hakkım var onlarca resim falan etkilemiyor. Ve ben 2ay önce 350tlye almıştım şimdi başka bi arkadaş 314tlye almış.Dokunmatikte zaten hiç sorunu yok. 200% büyütebiliyor ya da küçültebiliyosun ekranı. Edit; bugünlerde bana bi şeyhler oluyo, kendime ait olmayan malzemeleri çok güzel pazarlıyorum.Anlamadım gitti. Şu mesajımı okudum da pazarlamacı bu kadar detaylı bilgi vermez,alternatif sunmaz tel hakkında amk :)
-
e63 ü çok beğendim onu alıcam galiba wi-fi 3g felan hepsi var daha ne olsun :D gps yok o da umrumda değil.
-
hacı bende konu acmıstım, e63 de karar kıldım, 2 gündür kullanıyorum, wireless we 3g denedim , fiyatına göre mükemmel telefon, nimbuzz ve ebuddy de msn ye de girdim, klavyesiyle yazmak çok rahat , birde alışınca pc hızında yazılıyor diyor kullananlar. original tarayıcısında zoom u %50 yapınca tbt şu şekilde görünüyor ve yazılar çok rahat okunuyor.


Webcam le çektim görüntü b.k gibi :D ama yazılar filan telefonda çok çok net, bir de varsayılan tarayıcı pek hoş değil, opera mini çok daha güzel, siteyi tam ekran gösteriyo, istediğin bölgeye anlık yaklaşıyo bir de turbo seçince resim kalitlsini düşürüyo ama hızdan ve kota dan kar sağlıyor.
Mesela gazetevatan.com u normal tarayıcı ile yükleyince 2 mb ye yakın tuttu :) ama operada turboyla yükleyince 600 kusur kb. operadaki görüntü

