folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 357 Magnum Kurusıkı?



357 Magnum Kurusıkı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek

    Kurusıkı alıp arabaya atmayı düşünüyorum, uzun namlulu  357 magnum gümüş renk almayı düşünüyorum.. varmı bu silahın kurusıkısı? bulamadım ntte bi türlü

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2010
    Erkek

    var. haberlerde görmüştüm hatta.


    Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ocak/2010
    Erkek

    Ekol Viper 6.5

    Kuru tetik çalışması falan yapma horoz kilidi çok çabuk kırılıyo.


    Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ocak/2003
    Erkek

    Aldin  arabaya attin..

    Bir  olay oldu cektin silahi,  adamda  beline atti elini  cikardi gercek silahi  dan dan..Sen mezara adam  evine ...


    Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2010
    Erkek

    bazen beğen butonu arıyorum :D haklı adam..mclaren

    gerçi bende alacam da zormu bu işler kuru sıkının çok bürokrasisi varmı ??


    bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Nisan/2007
    Erkek

    avukatım benim için bi sorun yok koruma amaçlı


    .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2010
    Erkek

    Artık kuru sıkı tabancalarda sağ ve sol yanalrında belirgin kırmızı şerit varmış, yani her türlü kurusıkı tabanca olduğu belli olacak elindekinin.


    Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Arkadaşlar, kuru sıkı tabancalar ile normal silahların arasında görüntü olarak hiçbir fark yoktur. Hatta yasal olmamakla ve tavsiye edilmemekle birlikte, kuru sıkı tabancaların bazı oynamalarla gerçek mermi atacak hale getirildiğini duymuştum.

    Bunun yanı sıra, kuru sıkı tabancaları öyle marketten ekmek alır gibi alamıyorsunuz. Nüfus cüzdanı fotokopisi vs. gibi belgelerinizi veriyorsunuz, emniyetin listesine dahil oluyorsunuz. Böylelikle elinizdeki silah kaybolur veya gerçek silah olması için üzerinde oynama yapılırsa, herhangi bir olay sonrası size ulaşabiliyorlar.

    Hocam, kuru sıkı magnum zor bulursun ama illa ki toplu ve uzun namlulu istiyorsan revolver güzel silah. Ayrıca arabaya silah falan atmaya kalkma, olur da arabana birşey olur, çalınır, biri ile başın belaya girer silahı kaptırırsın ve daha da kötüsü yaralanmana ve hatta ölmene sebebiyet verecek şeyler yaparsın, yazık olur sana.


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek

    Bürokrasisine baktım pek bişeysi yok, bi tek karakola gidip kayıt altına aldırmak var oda sorun değil aldırırım.. Yukarıdaki linkte namlu kısa.. ben uzun istiyorum.. çocukça bir tabir olacak ama çakır'ın silahından :D.. Gerçek silaha dönüştürmeye kısaca deldirme diyorlar bizim burda ki onu yaptırmam amacım adam madam vurmak değil.. ama mclaren mantıklı bir açıklama yapmış haklısın, aklımda bulunacak bu lafın..

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    Arkadaşlar kuru sıkı tabancalada 2008 yılında yururluge gıren kanunla bırlıkte tasıma olayına bır nevı kısıtlama getırıldı.Bir kutu ıcerısınde şarjörsüz  yanı bos bır sekılde faturası ıle bırlıkte buundurup nakledebılıyorsunuz.yanı ole belıme takıp gezeyım devrı bıttı artık.Namlunun ıkı yanında kırmızı şerıt gecıyor kuru sıkı oldugu bellı olsun dıye ama illa şerıtlerı sılıcem dersen guzel bi torna işçiliği ile gercegıne bıraz daha benzetebılırsın.Silahı cevırmekte mumkun tabı sonucta namlunun ucunde bır demır parcası var namluya uygun bı matkapla acılabılıyor ama gercek mermı atılamıyor atarsan namlu ay çiçeği gibi acılır.Bunun yerine kuru sıkı bermilierin uzerine çelik bilyeler basılıyor (tecrubelı degılsenız denemeyın basım esnasında patlayabılır ve yaralayabılır) ucu acılan namludan bu bilye cıkıyor yakınmesafede (15-20 metrede olumcul) etkılı olabiliyor.ha ben ılla gercek mermi atıcam diyorsan sağlam bi torna ustasına çelik bir namlu yaptırırsınn dilediğin gibi kullanırsın .Ben sızlere kuru sıkı tabancayı onermıyorum kullandıgın anda karsı taraf gercek sılahla ateş eder se kanun hukmunde nefsi mudafaya gırıyor.Bu anlatıklarım tamamen genel kultur amaclıdır tebrubelı bırı olarak yapmanızı kesınlıkle tavsıye etmıyorum.


    TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
Toplam Hit: 8813 Toplam Mesaj: 17