+359899Xxxxxx Bu Numara Kimdir, Necidir?
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
saolun hocam arasam bile bakiye yoktu :D bende bulgaristan kodunu görünce bi an natashalar geldi aklıma ama nefisime hakim oldum :D
her yerde her zmanda cünüplük forever :D -
wert bunu yazdı:
babamda bazen beni arıyor böle absürt numaralardan
sonra ben numarayı aradığımda böle
bir numara yoktur diyo :|
-----------------------------skype tarzı programlardan arıyor olmasın
-
% 100 dolandırcılık olayı ama numaranın güvenliğinden dolayı yazmıyorum demende en büyük saçmalık neyin güvenliği hem yardım istiyorsun hemde numarayı gizliyorsun mantıklımı sence ?
-
fifsonic bunu yazdı:
% 100 dolandırcılık olayı ama numaranın güvenliğinden dolayı yazmıyorum demende en büyük saçmalık neyin güvenliği hem yardım istiyorsun hemde numarayı gizliyorsun mantıklımı sence ?
dolandırıcı olmasaydı?eğer beni gerçekten bulgaristandan birisi arıyorsa ve ben de onun numarasını bu foruma düşürürseydim o zaman kaç kişi sapıklık yapacaktı?
bu forumda üye olmayanlarda bu mesajı görüyor. nerden bileyim itin kopuğun dolaşmadığını.
Ayrıca ben bu numarayı tam olarak verseydim gerizekalının biri mutlaka merakından arardı kazığı da yerdi.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------mortyr bunu yazdı:
saolun hocam arasam bile bakiye yoktu :D bende bulgaristan kodunu görünce bi an natashalar geldi aklıma ama nefisime hakim oldum :D
-----------------------------bigün uçkur uğruna başınıza bişiler gelcek ama ne zamn bilmem ,)
-----------------------------yok aslında ben espri olsun diye yazmıştım :D natashalar 5 dk sonra geldi.
-
bu gece benide aramış hocam,allah için merak ettim geri döncektim bu konuya denk geldim iyiki :)
-
+359 bulgaristanin kodu olup ardindan 8 ile baslayan numaralar cep telefonu numarasidir.
cvp verdiginizde kontorunuzu gider , hesap size kalir muhabbetini bilmiyorum ama, bulgaristandan aranip da ( turkce bilen kadinlar tarafindan ) dolandirilmis olan cok kisi biliyorum. hatta birtanesi kocaelinden bir arkadasti. cesitli senaryolarla, bazen sehvet, bazen acikli annem hasta babam oldu hikayeleri ile bizim uckuruna duskun turk erkeklerine sehvetli resimler, mesajlar gondererek kendilerine baglayip, sonra da yanina gelmek istiyorum ama:
- pasaport cikarmak icin para lazim,
- vize icin para lazim,
- kapikule sinir kapisindayim ama banka hesabimda yeterli bir miktar olmadigindan gecmeme izin vermiyorlar,
- annem oldu, babam oldu, teyzem kanser oldu , dayimda kalp yetmezligi var, bobreklerimi veriyorum gibi 1001 cesit senaryo ile para sizdiriyorlar,
sonuc:
kapikulede turkiye tarafinda, karsi tarafa 500 euro gondermis, otobusten inecek hatun bekleyen dolandirilmis saf erkegim benim .google amcaya sorun ' bulgaristan dan telefon, kadin, dolandirilma 'diye okuyun biraz.