36.000$'Lık Animasyonlar Artık Ücretsiz
-
Çizik ne demek oluyor? Forumda yeniyim kusura bakmayın :D
-
spynter bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Kodlamayı bilsem bu karakterlerle güzel bir Türk yapımı mmorpg yapardım.
Ya valla o iş o kadar kolay değil. Kodlama bi şekilde yapılır zaten. Ama tutup ordaki modelleri direkt kullanarak mmorpg bi oyun yapmaya kalkarsan, en kral pcde zor çalışır oyunun. Modellerindeki polygon sayısı oldukça fazla. Ama iyi bir ekip ve özgün bir fikirle yapılabilir tabii. En iyisi bir 3d artist ile çalışmak.
Evet ağır olur kimse oynayamaz :D Ama dış kaplamaları falan çok güzel hoşuma gitti. Hareketler tam mmorpglik zaten :)
-
spynter bunu yazdı
Sağ altta Favori adındaki butonun gelişmemiş versiyonu.
kaydetmeye başladı bakalım hayırlısı
yaw bide şu olay var :) bu js işini iyi çözmek gerekiyor eskisi gibi gereksiz değil javascript :S (yada ben öyle sanıyordum)
-
DuPi bunu yazdıspynter bunu yazdı
yaw bide şu olay var :) bu js işini iyi çözmek gerekiyor eskisi gibi gereksiz değil javascript :S (yada ben öyle sanıyordum)
Rez alma olayı yani anladım :D
-
spynter bunu yazdıDuPi bunu yazdıspynter bunu yazdı
Rez alma olayı yani anladım :D
Hocam bende eskiyim Rez ne oluyor :)
FireX bunu yazdıMixamo'nun eskiden parayla satılan Fuse isimli yazılımı vardı. O da geçici bir süre ücretsiz oldu. Yüksek polygonlu 3d karakter oluşturmayı sağlıyor.
http://store.steampowered.com/app/257400/
(Steam mağazasındaki düşük oyların sebebi eski para veren kullanıcılar)Bu yazılım ile Mixamo'nun sayfasına karakteri upload edince autorig yapıp belli başlı animasyonlar ekliyor. En son kullandığımda, bu işleme birkaç defa izin verip 10 animasyon ekliyordu diye hatırlıyorum. Fuse ile yaratılan karakterlerde gayet başarılı olsa da custom meshlerde iskeleti oturtması, mesh dezorfosmasyonu falan yine uğraştırır. Fakat kendisine kısıtlı içerikle bağımlı edip hissettirmeden para yutma kokusu aldığımdan pek bulaşasım gelmedi :) Yine de güzel ama.
Hocam steamdan indirdim. bunu yedeğini flasha attım. ama şöyle bir durum var. 1 hafta sonra bu paralı oldu diyelim.
steamdan tekrar indirsem paramı ödeyecem, indir silme mi? diyorlar.
Bunu hiç anlamadım.
-
ulan çok istiyorum şu olaydan anlayayım mini filmler yapayım :) neyse bi ara hepsini çekeyimde bi kurcalayayım bari :)
-
spynter bunu yazdı
Seni çizerim,ayağını denk al demek :D
Hacılar niyeyse hani 3d animasyonu yaptın mı ya tam yapacan gerçecekci olacak eğer yapamıyorsanda klasik flash yapacaksın. Bknz:Aşağıdaki konu. Yada hiç 3d işine girmicen.Yani 3d keloğlan falan tarzı yapılan şeyler bizim tom ve jerrye kıyasla bana daha tatsız geliyor.
http://www.tahribat.com/forum/blur-studio-efsane-studio-216637
-
Tom ve Jerry'nin yeri ayrı zaten onunla kıyaslanamaz :D Türkiye bu konuda ne kadar iyi orasını bilemem ama 3d ile uğraşmak gerçekten çok zevkli.
-
kardeş bunlar sadece oyun yapımı içinmi yoksa videoda yapılabilirmi bunlarla after effects benzeri şeylerle
-
RimPalace bunu yazdı
kardeş bunlar sadece oyun yapımı içinmi yoksa videoda yapılabilirmi bunlarla after effects benzeri şeylerle
Valla formatlarına bakmadım ama sanırım 3dS Max, Maya gibi bazı yazılımlara atıp video şekline de dönüştürebilirsin.