363. Kısa Dönem/Yedek Subay Yerler Açıkandı
-
CanCer bunu yazdı
Ankara/Mamak --》 MEBS
bende acemiliği orada yaptım 2.tabur 5 ölükde yüzbaşı yasin diye bir orospu çocuğu var inşallah oraya düşmezsin , bol bol ziyaretçi çağır bu arada ben acemilikte yanımda tel götürdüm sıkıntı olmadı
-
Cesnist bunu yazdı
Ben mi gideyim :P yolunuz açık olsun dostlar 357 KD
331KD BİR BAŞKASIDA BANA CEVAP VERSİN CEVAPLAŞAK :)
-
Cesnist bunu yazdıhallederi_55 bunu yazdıZeNRoM bunu yazdıhallederi_55 bunu yazdıZeNRoM bunu yazdıhallederi_55 bunu yazdıZeNRoM bunu yazdıhallederi_55 bunu yazdıZeNRoM bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Oranın genel ismi gazino ya o kısmı efes diye anlatıyorlardı, ilk duyduğumda tuhaf gelmişti hatta o yüzden aklımda kaldı zaten. Hakkı başçavuş 'ta komutanların arasından çıkan nadir adam gibi adamlardandı, burdan bir kere daha anmış olalım madem adı geçti. Bende 49. Alay'da Serdar Başçavuşunun yanına yazıcı olarak geçmiştim onu da tanıyorsundur muhtemelen,o da çok iyi adamdı.
İsmini tam yazmak istemiyorum ama serdar a...ş mi ?
Erdal astsubay da vardı orda :)
S1 yazıcısıydım işte,personel kısmındaydım yani. Soyadını hatırlamıyorum hocam hiç,komutanım ve başkasına anlatırkende hep serdar başçavuş dediğim için soyadı aklımda kalmamış hiç. Sizinkiler geliyordu bazen alaya evrak filan almaya. Gazino iyi hoştuda hiç sevemedim takım elbiseyi :)
S1 de kahvaltı ederken tabur komutanına yakalanan sen misin yoksa :D
Öncelikle tabur komutanlarının alayda pek forsu yok onu baştan belirteyim. Benden önceki yazıcıya deliydi bir olaylar yapmış diyorlardı senin bahsettiğin çok büyük ihtimalle oydu hocam. Adam biraz kırıktı kafadan,tabur değil alay komutanı olsa yine sallamayabilirdi.
-
Inferius bunu yazdı
361 KD şafak 41
Şimdiden hayırlı tezkereler.
şafak 41 derken? 361kd bitmiş olması gerekiyor ( bende 361kd yaptım ) hayırdır bir durum mu oldu
kıbrısa gideceklere Allah kolaylık versin sıcaklar artıyordu nisan ortasında, ben gelirken.
şimdiden herkese hayırlı tezkereler
-
Seastar bunu yazdıtosun bunu yazdı
Bende mebste yaptım acemiyi. Mebs iyidir
2.tabur 4.bölük
şimdi çorludayım
şafak 37
tosunum bitir de gel. sahilde bira ısmarlarım sana :P
Bu sefer ben ağırliyim kardeşim:)