38 Liraya Sınırsız İnternet - Göknet (Sadece Ankara)
-
fiyatları iyi gibi bi ara görüşmek lazım wifi olayı yok bunlarda direk telefon hattından hizmet veriyorlar. Ama kafamı kurcalayan akn siz nasıl oluyor onu öğrenmek lazım.
-
Bu tip İstanbul içi hizmet veren firma bilen var mı ?
-
mkyb bunu yazdıDNA-X bunu yazdı
Şu AKN yi anlayandım gitti dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma bi uygulama yok
Yurtdşındada uygulanıyor fakat yoğun saatlerde ve 1 günlük. Atıyorum bugün 50 GB indirdin hızın artık 10 megabit.
Hocam firmaya göre değişiyor.
Mesela Polonya'da Polsat net var adamlar 25 gb geçince direk 1 mgbit'e düşürüyo. Aylık türk lirasıyla 45 lira falan.
Ama UPC firmasında aynı fiyata 50 mgbit sınırsız internet var. AKK diye bir saçmalık yok. Ve bir kez bile görmedim internetim 40 mgbit'ten aşşağı düştüğünü.
-
Reberals bunu yazdımkyb bunu yazdıDNA-X bunu yazdı
Şu AKN yi anlayandım gitti dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma bi uygulama yok
Yurtdşındada uygulanıyor fakat yoğun saatlerde ve 1 günlük. Atıyorum bugün 50 GB indirdin hızın artık 10 megabit.
Hocam firmaya göre değişiyor.
Mesela Polonya'da Polsat net var adamlar 25 gb geçince direk 1 mgbit'e düşürüyo. Aylık türk lirasıyla 45 lira falan.
Ama UPC firmasında aynı fiyata 50 mgbit sınırsız internet var. AKK diye bir saçmalık yok. Ve bir kez bile görmedim internetim 40 mgbit'ten aşşağı düştüğünü.
kota olan firmalar genelde zaten ttnet mantigi ile calisan firmalar eve telefon vs cekip o sekil verenler. bulgaristandada vardi btk falan telden veriordu ama 3-4 firma isi net olduklari icin harikalar yaratiyorlardi :) ornegin ben 100mbit net ev telefonu sinirsiz dakika kablolu tv hd yayin cart curt turk parasi 50 lira veriyordum :) Turkiye bu konuda cok geri 1 adimda ileri gidemez hic birseyde gidemedigi gibi
edit : http://www.blizoo.bg/internet_200.html
ornegin suan 200mbit net 30 leva 40 lira falan ediyor ilk 3 ayda yari fiyat oduyorsun :D 200mbit indirme 6mbit up veriyor
Absolut tarafından 16/Tem/15 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
AllahinOglu bunu yazdı
uzak durun beyler hatta bunlar yasal olmayadabilir
sis olduğunda yağmur yağdığında internete fln giremezsiniz
hatta bilgisayarcı elemanın biri bizim apartmanın çatıya takmış kopardım attım
Uzak durulacak bir yani yok. Adamlar xdsl hizmeti satiyor hocam. Evine telefon kablosundan geliyor internet. TurkTelekom alt yapisini kullaniyorlar. Diger dedigin hotspot isi. Sağlam cihaz kullanirsan kopma vs. yasamazsin
-
Bimcell kullanıyormuş gibi düşünün. Altyapıyı Avea veriyor fakat telefonun ekranında Bimcell yazıyor.
-
kuytul bunu yazdı
ttnet tarifesinden bıkmıştım her 70 tl veriyorum. bi inceleyim :)
bu fiyata 50 mbit superonline kullanıyorum. 45-47 mbit arası görüyorum hep. yanılmıyorsam 150 GB akk var. bence muhitinizde fiber varsa superonline deneyin derim.
-
Adamlara sordum önümüzdeki aydan itibaren İstanbul içi hizmet vermeyede başlayacaklarımış.