folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 38 Liraya Sınırsız İnternet - Göknet (Sadece Ankara)

38 Liraya Sınırsız İnternet - Göknet (Sadece Ankara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

fiyatları iyi gibi bi ara görüşmek lazım wifi olayı yok bunlarda direk telefon hattından hizmet veriyorlar. Ama kafamı kurcalayan akn siz nasıl oluyor onu öğrenmek lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu tip İstanbul içi hizmet veren firma bilen var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    DNA-X bunu yazdı

Şu AKN yi anlayandım gitti dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma bi uygulama yok

Yurtdşındada uygulanıyor fakat yoğun saatlerde ve 1 günlük. Atıyorum bugün 50 GB indirdin hızın artık 10 megabit.

Hocam firmaya göre değişiyor.

Mesela Polonya'da Polsat net var adamlar 25 gb geçince direk 1 mgbit'e düşürüyo. Aylık türk lirasıyla 45 lira falan.

Ama UPC firmasında aynı fiyata 50 mgbit sınırsız internet var. AKK diye bir saçmalık yok. Ve bir kez bile görmedim internetim 40 mgbit'ten aşşağı düştüğünü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Reberals bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    DNA-X bunu yazdı

Şu AKN yi anlayandım gitti dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma bi uygulama yok

Yurtdşındada uygulanıyor fakat yoğun saatlerde ve 1 günlük. Atıyorum bugün 50 GB indirdin hızın artık 10 megabit.

Hocam firmaya göre değişiyor.

Mesela Polonya'da Polsat net var adamlar 25 gb geçince direk 1 mgbit'e düşürüyo. Aylık türk lirasıyla 45 lira falan.

Ama UPC firmasında aynı fiyata 50 mgbit sınırsız internet var. AKK diye bir saçmalık yok. Ve bir kez bile görmedim internetim 40 mgbit'ten aşşağı düştüğünü.

kota olan firmalar genelde zaten ttnet mantigi ile calisan firmalar eve telefon vs cekip o sekil verenler. bulgaristandada vardi btk falan telden veriordu ama 3-4 firma isi net olduklari icin harikalar yaratiyorlardi :) ornegin ben 100mbit net ev telefonu sinirsiz dakika kablolu tv hd yayin cart curt turk parasi 50 lira veriyordum :) Turkiye bu konuda cok geri 1 adimda ileri gidemez hic birseyde gidemedigi gibi

edit : http://www.blizoo.bg/internet_200.html

ornegin suan 200mbit net 30 leva 40 lira falan ediyor ilk 3 ayda yari fiyat oduyorsun :D 200mbit indirme 6mbit up veriyor

Absolut tarafından 16/Tem/15 00:22 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

uzak durun beyler hatta bunlar yasal olmayadabilir

sis olduğunda yağmur yağdığında internete fln giremezsiniz

hatta bilgisayarcı elemanın biri bizim apartmanın çatıya takmış kopardım attım

Uzak durulacak bir yani yok. Adamlar xdsl hizmeti satiyor hocam. Evine telefon kablosundan geliyor internet. TurkTelekom alt yapisini kullaniyorlar. Diger dedigin hotspot isi. Sağlam cihaz kullanirsan kopma vs. yasamazsin

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bimcell kullanıyormuş gibi düşünün. Altyapıyı Avea veriyor fakat telefonun ekranında Bimcell yazıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

ttnet tarifesinden bıkmıştım her 70 tl veriyorum. bi inceleyim :)

bu fiyata 50 mbit superonline kullanıyorum. 45-47 mbit arası görüyorum hep.  yanılmıyorsam 150 GB akk var. bence muhitinizde fiber varsa superonline deneyin derim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamlara sordum önümüzdeki aydan itibaren İstanbul içi hizmet vermeyede başlayacaklarımış. 

Toplam Hit: 3397 Toplam Mesaj: 19
adsl göknet ankara