+393022865 Nolu Numara Nerenindir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umutonder
    umutonder's avatar
    Erkek

Sabah kafamdaki kendimce kusursuz gördüğüm bir fikir hakkında microsoft ve google a mail attım sonra yattım uyudum.Uyandığımda +393022865 nolu bir numaradan arandığımı gördüm uykum ağır olduğundan duymadım sandım sonra biraz araştırınca bu numaraların dolandırıcılık için kullanıldığı haberlerini okudum denk gelicek bu günümü buldular anlamadım.

son olarak microsoft yada google a ulaşmak için en kolay yol nasıl olabilir acaba ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

umutonder bunu yazdı:
    -----------------------------

Sabah kafamdaki kendimce kusursuz gördüğüm bir fikir hakkında microsoft ve google a mail attım sonra yattım uyudum.Uyandığımda +393022865 nolu bir numaradan arandığımı gördüm uykum ağır olduğundan duymadım sandım sonra biraz araştırınca bu numaraların dolandırıcılık için kullanıldığı haberlerini okudum denk gelicek bu günümü buldular anlamadım.

son olarak microsoft yada google a ulaşmak için en kolay yol nasıl olabilir acaba ? 

beni de arayıp tatlım beni ararmısın gibisinden bişiler sölemişti aramam dedim kapattı

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

microsoft türkiye sayfasına girip ordan telefonu alabilirsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umutonder
    umutonder's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

umutonder bunu yazdı:

beni de arayıp tatlım beni ararmısın gibisinden bişiler sölemişti aramam dedim kapattı

dakikası 50 dolar gibi bir ücret yazıyormuş hocam ilginç yanlardan birisi de yurt dışına aramam açık olmasına rağmen arayamıyorum bu numarayı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Çok beyinsiz düşüyordur buna

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umutonder
    umutonder's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Çok beyinsiz düşüyordur buna

batmış avrupa devletleri kendilerine böyle kazanç kapısı oluşturdu gibi haberler var özellikle Türkiyeye gelicem beni karşılar misafir edermisin diye konuşan bayanlar olunca baya bi kazanç edecekleri kesin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

kibrista cok oluyor, genelde caldirip kapiyorlar, bizim millet saf, bide tabiii coookkk zenginiz booookk gibi paramiz var umursamayip donup ariyorlar tekrar, nasi olsa fatura otomatik odemede oldugu icin kibrislilarin farketmiyor bile nolacak canim 100 dolar 200 dolar neki...

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaklaşık bir ay önce benide birisi aksanı değişik az türkçe bilen birisi aradı. ben dedi sizin telefon numaranızı arkadaşlık sitesinden buldum ben sizinle görüşüp arkadaş olmak istiyorum. ben istemiyorum dedim kapattım. dünde böyle bi numara aradı kim olduğunu bulabililen cıkarmı acaba PM atsın bana yada burdan yazsın..  +359876196272  dün 13:35 te aradı beni. sürekli böyle deişik numaralardan arıyolar. neden acaba ben diye düşünüyorum.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burda bişiler buldum ..

http://www.uludagsozluk.com/k/359-kodlu-cevapsız-çağrı/ 

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/alpermestci

bu adama bi mesaj at. Microsoft Türkiyenin büyük adamlarından.

o numaralardan benim arkadaşı da aramışlar. işte kadın TRde arazim var trilyon yapıyo ama oraya gelecek param yok bana 200 dolar bilet parası yolla yarın gelip satayım sana da 100 milyar vereyim falan demiş. Eminim ki kanan vardır. Babamın gözünün önünde adamın biri 3 milyarlık kontör yollamış zamanında pdfff :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

bununla ilgili bi veritabanı olsa iyi olur sanki böyle *bneliklerle karşılaşanlar ekleseler olmamı ? 

,,,lel,,,
Toplam Hit: 2791 Toplam Mesaj: 13