+393022865 Nolu Numara Nerenindir?
-
Sabah kafamdaki kendimce kusursuz gördüğüm bir fikir hakkında microsoft ve google a mail attım sonra yattım uyudum.Uyandığımda +393022865 nolu bir numaradan arandığımı gördüm uykum ağır olduğundan duymadım sandım sonra biraz araştırınca bu numaraların dolandırıcılık için kullanıldığı haberlerini okudum denk gelicek bu günümü buldular anlamadım.
son olarak microsoft yada google a ulaşmak için en kolay yol nasıl olabilir acaba ?
-
umutonder bunu yazdı:
-----------------------------Sabah kafamdaki kendimce kusursuz gördüğüm bir fikir hakkında microsoft ve google a mail attım sonra yattım uyudum.Uyandığımda +393022865 nolu bir numaradan arandığımı gördüm uykum ağır olduğundan duymadım sandım sonra biraz araştırınca bu numaraların dolandırıcılık için kullanıldığı haberlerini okudum denk gelicek bu günümü buldular anlamadım.
son olarak microsoft yada google a ulaşmak için en kolay yol nasıl olabilir acaba ?
-----------------------------beni de arayıp tatlım beni ararmısın gibisinden bişiler sölemişti aramam dedim kapattı
-
microsoft türkiye sayfasına girip ordan telefonu alabilirsin
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------umutonder bunu yazdı:
-----------------------------Sabah kafamdaki kendimce kusursuz gördüğüm bir fikir hakkında microsoft ve google a mail attım sonra yattım uyudum.Uyandığımda +393022865 nolu bir numaradan arandığımı gördüm uykum ağır olduğundan duymadım sandım sonra biraz araştırınca bu numaraların dolandırıcılık için kullanıldığı haberlerini okudum denk gelicek bu günümü buldular anlamadım.
-----------------------------beni de arayıp tatlım beni ararmısın gibisinden bişiler sölemişti aramam dedim kapattı
-----------------------------dakikası 50 dolar gibi bir ücret yazıyormuş hocam ilginç yanlardan birisi de yurt dışına aramam açık olmasına rağmen arayamıyorum bu numarayı
-
Çok beyinsiz düşüyordur buna
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Çok beyinsiz düşüyordur buna
-----------------------------batmış avrupa devletleri kendilerine böyle kazanç kapısı oluşturdu gibi haberler var özellikle Türkiyeye gelicem beni karşılar misafir edermisin diye konuşan bayanlar olunca baya bi kazanç edecekleri kesin
-
kibrista cok oluyor, genelde caldirip kapiyorlar, bizim millet saf, bide tabiii coookkk zenginiz booookk gibi paramiz var umursamayip donup ariyorlar tekrar, nasi olsa fatura otomatik odemede oldugu icin kibrislilarin farketmiyor bile nolacak canim 100 dolar 200 dolar neki...
-
yaklaşık bir ay önce benide birisi aksanı değişik az türkçe bilen birisi aradı. ben dedi sizin telefon numaranızı arkadaşlık sitesinden buldum ben sizinle görüşüp arkadaş olmak istiyorum. ben istemiyorum dedim kapattım. dünde böyle bi numara aradı kim olduğunu bulabililen cıkarmı acaba PM atsın bana yada burdan yazsın.. +359876196272 dün 13:35 te aradı beni. sürekli böyle deişik numaralardan arıyolar. neden acaba ben diye düşünüyorum.
-
-
https://www.facebook.com/alpermestci
bu adama bi mesaj at. Microsoft Türkiyenin büyük adamlarından.
o numaralardan benim arkadaşı da aramışlar. işte kadın TRde arazim var trilyon yapıyo ama oraya gelecek param yok bana 200 dolar bilet parası yolla yarın gelip satayım sana da 100 milyar vereyim falan demiş. Eminim ki kanan vardır. Babamın gözünün önünde adamın biri 3 milyarlık kontör yollamış zamanında pdfff :|
-
bununla ilgili bi veritabanı olsa iyi olur sanki böyle *bneliklerle karşılaşanlar ekleseler olmamı ?