3.Büyük İzmir Buluşması(Gene Design By Delichoban:D)
-
gene ben ayarlıom ama fikir manyak annelerinden izin alabilen olursa[:D] manyak olucak nese olay şu
balçovada buluşucaz sabah erkenden 9-10 gibi akuaparka gidecez yani ilk kez denenicek galiba TAhrİBAT in SEA:D manyak olucak olm boqee yi baqalım kaydıraklar taşıyabilecekmi:D nese düşüncelerinize göre şekillenicek
NOT:yüzme bilmeye gerek yoq havuza gidioz
YAW ZATEN BU HAZİRANA DORU OLUCAK ZAMAN GEÇSİN MEÇSİN DEMEYİN:d -
yüzme bilsemde gelmem bokunu çıkartmayın, az ama öz olsun tadında kalsın
-
Aslında güzel fikir ama biraz geçsin ondan sora yaparız.Yaz iyice gelsin.
-
athzai konuyu açarken söledim annem izin vermio desene kıvırmaya çalışma :D nese sen gelme üşütürsün felan hasan ben emre tunca neco felan gene 10 kelle toplarım ben sen yorma kendini en olmadı balçovadaki akuaparka gidecez:D
-
annemle alakası yok izin vermesede gelirim fakaaaaat
1. yüzmeyi hafiftem biliyom gider boğulurum filan oralarda,
2. amele gelmezse gelmem(aqua parkı ona ödetmek için bi ton para bayılamam oraya :))
3. biraz zaman geçsin amk çok erken oldu hafalar yine soğudu izmirde ayrıca yağmur yağıo
ayrıca en geç ağuştosta üçüncüsü yapılcaktı zaten niye bu kadar heyecan yaptın anlamadım [yüzme bilmiyosam bilmiyom amk sizene alala] -
Benim için sorun deil hadi toplanın şimdi gidelim aq haziranın başı gibi falan gidilebilir yeterki cepte para olsun, ok :d
-
lan tolga crazydance da tırsmandan anlamam lazımdı hakkaten malsın amk ben yarın yapıoz mu dedim fikir öne attım amk baq tarihte ne yazıo HAZİRAN 1 ay sonası heyecan mı amk ille küfür ettircen ya töbe töbe
-
çoban sakin ol.gitçez inş bi ara denizede hem bence deniz daha zevkli olur aq.
-
aramızda zevksiz arkiler var amk havuzdaki keyif mal mal dolaşmakla olurmu??? düşünsene 5 kişi yanyana kayıyoz balçovada ne eğlence amk manyak olur walla orası ortam olduğundan bana 5 kişi yeter zaten nerde çokluk orda ....
-
ben yüzme bilmiom....
-
lan olm editlicem yazıyı deniz işi yatcak galiba onun için akuaparka gitcez orda havuz diz boyu ordada boğulamazsın istesende:D
Toplam Hit: 2179 Toplam Mesaj: 14