3D - Yol - Tavsiyeleriniz , Önerileriniz...
-
Şimdiki hali bu ;

Önerileriniz neler ? daha ne eklenebilir buraya ? -
3d den anlamam ama, dubalar çok sık olmuş.
-
evler isyerleri insanlar
-
bende 3d'den anlamam ama ağaçların yaprakları garip duruyor.bide krobey'in dediğin gibi dubalar çok sık olmuş.
-
durakta bekleyen insanlar
kaldırım
kaldırımda gezen insanlar
dükkanlar
evler ,
binalar
-
Texturesiz olduğu için yaprak öyle duruyo :)
Son hali bu ;
-
Ya bu kadar güzel 3 boyut çizebiliyorsunuz (tbt deki diğer arkadaşları da kastediyorum), neden oyun yapmak için biraz çaba göstermiyorsunuz (ya da benim cahilliğim, bilmiyorum) ? Tbt de gayet yeterli programcılar vardır. ÜBER grafikleri olan bir oyuna ihtiyacımız yok zaten adamlar takır takır grafik kasıyorlar.. Ama yerel bir araba yarışı olsa, mesela İzmir'de geçen, gta vice city grafikleriyle bile oynanır..
-
hocam ağaç ve lamba diplerine çimlendirme yapılabilir ve mesela bi sulama musluğu ....
-
araba yanlış seritt durmuyormu
-
yolu biraz genilet duraga 3 tane insan modeli koy lambaları ileri al biraz duraga cok yakın duruyor
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bu kadar güzel 3 boyut çizebiliyorsunuz (tbt deki diğer arkadaşları da kastediyorum), neden oyun yapmak için biraz çaba göstermiyorsunuz (ya da benim cahilliğim, bilmiyorum) ? Tbt de gayet yeterli programcılar vardır. ÜBER grafikleri olan bir oyuna ihtiyacımız yok zaten adamlar takır takır grafik kasıyorlar.. Ama yerel bir araba yarışı olsa, mesela İzmir'de geçen, gta vice city grafikleriyle bile oynanır..
-----------------------------
Hocam söylediğin gibi basit değil heleki internet üzerinden hiç birbirini tanımayan insanların ortak bişey yapması hiç basit değil :)
Şimdilik bu kadar akşama son halini paylaşırım :D