3D Apollo13 Space Capsule
-
Gravity filmini 3d izledikten sonra modellemeye karar verdigim uzay kapsulunu aldigim bir ticari isten dolayi detaylandiramadan bitirmek zorunda kaldim. yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslar :)
Final Render:

Stereo Render:

Wireframe:

Not: Stereoskopik (side-by-side) olan resimler sadece 3D goruntuleme sistemleri ile goruntulenebilirler. (HTC EVO 3D, 3D TV, Nvidia 3D Vision, vb...) HTC EVO 3D cihazlarda ve 3D TV lerde test edilmistir. Stereoskopik resmi bilgisayariniza kaydettikten sonra ".jpg" uzantili olan resmi "yeniden adlandir" secenegi ile uzantisini ".jps" olarak degistirin. olusan ".jps" formatli resmi 3D tvnize veya 3D Goruntuleme ozelligi olan herhangi bir cihaziniza gonderiniz.
-
gayet başarılı hocam. umarım aldığın işler de bu kadar başarılıdır
-
bu adamın yapmış olduğu modellemelere bayılıyorum yav =) emeğine sağlık hocam
-
catlax bunu yazdı
bu adamın yapmış olduğu modellemelere bayılıyorum yav =) emeğine sağlık hocam
eyvallah hocam :) saol :)
-
asa42 bunu yazdı
gayet başarılı hocam. umarım aldığın işler de bu kadar başarılıdır
hocam ticari isleri daha ozenli yapiyorum :)
-
nefis
-
dikkat ettimde senin bu çalışmaların resimleri bir hafta sonra gözükmüyo bunların boyutlarının maşallahı var diye mi acaba o.O
-
erc bunu yazdı
dikkat ettimde senin bu çalışmaların resimleri bir hafta sonra gözükmüyo bunların boyutlarının maşallahı var diye mi acaba o.O
hocam tinypics e yukuyorum resimleri. bende sorunsuz gorunuyor.
-
hocam videolu olarak atıcakmısın ? :D
-
efsaneburak bunu yazdı
hocam videolu olarak atıcakmısın ? :D
ticari isi bitirayim, ugrasicam daha ustunde. uzaydan yere cakilirken video oalrak almayi dusunuyorum...
-
ananı far cry 3 gibi olmuş aynı :D