3D Bayan Yaprak (SSS)
-
Merhaba arkadaslar, Foto realistik organik doku renderlarinin olmazsa olmasi SubSurface Scattering yani dokularin isigi belirli oranlarda gecirmesi olayini cozmus bulunmaktayim :D isin ilginc yani bunca zamandir bu teknigi nasil farkedememisim anlayamadim :D
neyse sonuc:
SSS: Kisaca dokularin isigi belirli bir seviyeye kadar gecirmesi anlamina geliyor.
Proje Ozellikleri:
*Program: Cinema 4D R15
*Render Motoru: Physical Render
*Dokulandirma: Subsurface Scattering
*Render Suresi: 30dk.
*Model: Oyundan Riplenmistir.
*Teknik: Advanced Lighting, Projectionman, Advanced RenderingFinal Render:
Wireframe:
Stereo renderi biter bitmez ekleyecegim.
-
Güzel olmuşta hacı abi şu figürün sağ tarafındaki bitki gözenekli gibi yani böyle suratına lekeli bir gölge bırakması gerekmezmi?
-
Ka1nsha bunu yazdı
Güzel olmuşta hacı abi şu figürün sağ tarafındaki bitki gözenekli gibi yani böyle suratına lekeli bir gölge bırakması gerekmezmi?
gunesin acisina gore haci suratinda degil bogazinin altinda var.
-
Yalnız çok güzel avatar olur :D -
Stereo da geldi :)
-
Üstat sen kaç zamandır bu tasarım işleriyle uğraşıyorsun, ne kadar zamanını aldı bu seviyeye gelmen, ayrıca şu an ki işin ne ne üzerine çalışıyorsun,
-
Hocam çizimleri kendin mi yapıyorsun?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Üstat sen kaç zamandır bu tasarım işleriyle uğraşıyorsun, ne kadar zamanını aldı bu seviyeye gelmen, ayrıca şu an ki işin ne ne üzerine çalışıyorsun,
hocm 2005 ten beridir ugrasiyorum. suan ozel bir sirkette bilgiayar muhendisiyim. onun disinda yurtdisina gorsel reklam yapiyorum. freelance tasarim isleri de aliyoum.
-
bi neşet babayı çiz gurban olum
-
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
Stereo da geldi :)
hocam ne fark var aralarında?