3D Broşür Çalışmam
-
:D Foundeep Rock grubu icinm yaptigim bir brosur calismasi :D Biraz Film Brosuru Gibi Oldu Ama Neyse :P

-
güzel...
-
Saygı duyarım, yanlış anlamanı istemem ama arkadaşları da mavi tonlarında yapsan daha iyi olucakmış gibi.
Yüksek müsadenle :

-
diğer çalışmalarını bildiğim için bunu fazla beğenmedim... Biraz aceleye gelmiş gibi mavi ton ve el üstündeki pixeller çok göz yoruyor. Sanki el grafiğinin çözünürlüğü düşükmüş gibi aslında gibi değil düşük :)
( bana göre )
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Saygı duyarım, yanlış anlamanı istemem ama arkadaşları da mavi tonlarında yapsan daha iyi olucakmış gibi.
Müsade edersen onu da ben yapmak isterim ayrıca.
-----------------------------tesekur ederim hocam tabikide yapabilrisin ;) yeniliklere acigim ;)
Arti, sanat icin kendi elimi kulandim :D
O muhtesem SAMSUNG SGH-D900 ume laf ettirmem :P
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Müsade edersen onu da ben yapmak isterim ayrıca.
-----------------------------tesekur ederim hocam tabikide yapabilrisin ;) yeniliklere acigim ;)
Arti, sanat icin kendi elimi kulandim :D
O muhtesem SAMSUNG SGH-D900 ume laf ettirmem :P
-----------------------------Heee ozaman tamam derim... Ben sandım eli başka bir yerden aldın.. Güzel olmuş gerçi zaten güzeldi ama diğer çalışmalarına nazaran kötü gibi :)
-
Hocam Güzel Olmuşta
Sanki Hazır Kalıplar Olur Ya
Onlara Benzemiş Üzerinde Biraz Çalışırsan Daha Çok Şaşırtabilirsin
Daha Fazlası İçin
Www.Tahribat.Com :)
-
hocam sen de biliyosundur parmakların kenarını biraz fazla kesmişsin (: genel olarak güzel olmuş ama onlar göze batıyo sanki ..
-
MMB bunu yazdı:
hocam sen de biliyosundur parmakların kenarını biraz fazla kesmişsin (: genel olarak güzel olmuş ama onlar göze batıyo sanki ..
-----------------------------:D ben de sabahtan beri ne unuttum diyorum :D onlari duzeltmeyi unutmusum :D haklisin hocam tesekur ederim hatirlattigin icin ;)
-
ana bizim feyzi değilmi le o :D ya kardesım dedım bı tanısalım dıye tanısyoruz belkı aynı servıse bınıyoruz yada aynı duraktan bınıyoruz servıse pm ıle bı msn yolla ya ahanda wakko da orada dıger cocuguda bılıyorum :D :D
-
ILKER06 bunu yazdı:
ana bizim feyzi değilmi le o :D ya kardesım dedım bı tanısalım dıye tanısyoruz belkı aynı servıse bınıyoruz yada aynı duraktan bınıyoruz servıse pm ıle bı msn yolla ya ahanda wakko da orada dıger cocuguda bılıyorum :D :D
-----------------------------ahahah :D evet onlar hocam :D PM yoladim sana bir bak ;)