3D Buz Ve Su Simulasyonu (Shaban Interactive Test)
-
:D Arkadaslar 1 yil once bir icme suyu dagitim firmasina yaptigim reklamdan bir parcayi seizlerle paylasmak istiyorum. TV kanalinda hala yayimlandigi icin tum reklami ekleyemedim :)
Video;
-
way sen mi yaptın bunuda wala senin yüzünden heweslendim hee ,)) ellerine sağlık
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
way sen mi yaptın bunuda wala senin yüzünden heweslendim hee ,)) ellerine sağlık
-----------------------------ahm :) evet, Tesekur ederim :D 3D isi sabir isidir. kesinlikle nekadar merak olursa olsun sabir olmayinca olmuyor :D Baslamayi dusunursen yardimci olurum ;)
-
Buzlar ilaç gibi olmuş, güzel olmuş.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ahm :) evet, Tesekur ederim :D 3D isi sabir isidir. kesinlikle nekadar merak olursa olsun sabir olmayinca olmuyor :D Baslamayi dusunursen yardimci olurum ;)
-----------------------------Tebrik ederim hocam. Benim sabır konusunda biraz sorunum var ama ben after effect ve yanında cinema 4D falan öğrenmek istiyorum :) Sinema 4D ile ilgili bilgin var mı?
-
mitokondri bunu yazdı:
Buzlar ilaç gibi olmuş, güzel olmuş.
-----------------------------teserkkurler :) aslinda suda sicramada olmasi gerekirdi ama akiskanlik ayarlarini pek tutturamadim :P musteri begenmeseydi ugrasacaktim daha ustunde :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------dostum ben şuan after effects ile ilgileniyorum. her ne kadar çok süper ve gercekci çalışmalar yapılabilsede ae ile program 2.5 boyutlu... yani tam anlamıyla 3d yapamıyosun :)
ae yi iyice kavradıktan sonra 3dmax yada cinema4d ile ilgilenmeye bakıcam... o zaman kapını çalıcam haberin olsun :)
-
hani yine de anlaşılıyor ya animasyon olduğu
ne yapmak lazım ki bu bir türlü anlaşılmasın?
not: süper olmuş eline sağlık
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------hocam aldigim miktar nekadar iyiyse okadar gercekci yapiyorum :P :D sınırlarimi zorlatacak derecede odeme yapan olursa ilerde sanirim asil animasyonumu ozaman yapicam :D
-
Silent_King bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------dostum ben şuan after effects ile ilgileniyorum. her ne kadar çok süper ve gercekci çalışmalar yapılabilsede ae ile program 2.5 boyutlu... yani tam anlamıyla 3d yapamıyosun :)
ae yi iyice kavradıktan sonra 3dmax yada cinema4d ile ilgilenmeye bakıcam... o zaman kapını çalıcam haberin olsun :)
----------------------------Hocam AE derslerini belirli yerden mi çalışıyorsun yoksa googleda ne kadar bilgi varsa araştırarak mı AE ile ilgili çok fazla Türkçe bilgi yokta ondan dolayı soruyorum.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------hocam aldigim miktar nekadar iyiyse okadar gercekci yapiyorum :P :D sınırlarimi zorlatacak derecede odeme yapan olursa ilerde sanirim asil animasyonumu ozaman yapicam :D
-----------------------------para dışında ne lazım?