3D Çalışmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam merak ettiğimden dolayı birşey soracağım , 3D çalışmaları neden çoğu zaman bu kadar karanlık oluyor. Objeleri ayırt edebilmek için monitöre epey bir yaklaşmak gerekiyor. Ayrıntılardan kaçmak için mi ? 

Aynı soru benim de kafamı kurcalıyor.

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Hocam merak ettiğimden dolayı birşey soracağım , 3D çalışmaları neden çoğu zaman bu kadar karanlık oluyor. Objeleri ayırt edebilmek için monitöre epey bir yaklaşmak gerekiyor. Ayrıntılardan kaçmak için mi ? 

Bu tam bilmiyo hocam.Ben öğretiyorum ona.Ayrıntıları saklamak için bu şekilde karanlık yapıyo.Derslere ağırlık verdik bu aralar daha iyi olacak.olacak olacak..

:D  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Bu tam bilmiyo hocam.Ben öğretiyorum ona.Ayrıntıları saklamak için bu şekilde karanlık yapıyo.Derslere ağırlık verdik bu aralar daha iyi olacak.olacak olacak..

:D  

:D:D:D:D
    geçen gün bana programı nasıl açıcağını soruyodun :D
    ayrıntıları gizlemekle alaksaı yok :D karanlığı seviyorum :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 14