3D Dağa Çakılma Testi
-
Bikerede egitici dokuman paylassan olmessin sanirim :)
-
bekliyoruz hocam kısa filmini
umarım galaktik federasyon olayına dönmez :)
-
La olm yapılırmı diyorum bunlar 3ds max ile niye cevap vermiyonuz .d
-
skyvalet bunu yazdı
La olm yapılırmı diyorum bunlar 3ds max ile niye cevap vermiyonuz .d
haci yapiliyor tabi :D hersekidle yapilir :D
-
HoLyCat bunu yazdıBikerede egitici dokuman paylassan olmessin sanirim :)
haci dokuman icin hep niyetleniyom birturlu baslayamiyom. bakalim nezamana kismet olacak
-
o kapsul öyle çaklmaz hacı :) ve o büyüklükteki bi cisim biraz daha hızlı çarpması gerekir. kapsulden bahsediyoruz yanmaz eğilmez bükülmez maddeden yapılmamışsa ve ağırlığı hacmine göre çok çok çok fazla değilse çarptıktan sonra hafif bi çukur acıp daha sonra sekerek sürtünmesi bi süre sonra durması lazım :) bunu yaparkende sağı solu parcalanması parcalarının dağılması lazım. gercekci bişi yapıcam diyosan bunları dikkate al :)
-
Hakkinen bunu yazdı
o kapsul öyle çaklmaz hacı :) ve o büyüklükteki bi cisim biraz daha hızlı çarpması gerekir. kapsulden bahsediyoruz yanmaz eğilmez bükülmez maddeden yapılmamışsa ve ağırlığı hacmine göre çok çok çok fazla değilse çarptıktan sonra hafif bi çukur acıp daha sonra sekerek sürtünmesi bi süre sonra durması lazım :) bunu yaparkende sağı solu parcalanması parcalarının dağılması lazım. gercekci bişi yapıcam diyosan bunları dikkate al :)
eyvallah hocam. uzerinde ugrasiyorum. cakildigi yeri parcaladim, parcalar ucurumdan assagi dokuluyor. cok pis kasmaya basladi. ekran karti yetmiyor :S okadar cok partikul ve fluid dinamigi oldu ki calisamiyorm :S