3D Dinozor (Aucasaurus) Animasyonu & Peojectionman
-
Hersey harika ama dilinde sikinti var dili birazdaha gercekci yaparsan cok daha guzel olur
-
Hacım sen text'lerle uğraşsan demek çok şey çıkartırsın umuyorumda, cinama 4D bendede vardı açtım menüye 1 tıkladım ALLAH ALLAH :D Geçmişimden daha çok seçenek var o ne dedim sildim :D
Ama bu pc'ye yükleyip başlasammı diyorum..
Yardım ediceksen başlıyorum bak :D:D:D: -
Az daha kassaymışsın gerçek gibi olacakmış benim merak ettiğim bazı filmlerde mesela transformers jurassic park v.s filmlerde tamamen gerçek gibi nasıl yapıyorlar
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Hacım sen text'lerle uğraşsan demek çok şey çıkartırsın umuyorumda, cinama 4D bendede vardı açtım menüye 1 tıkladım ALLAH ALLAH :D Geçmişimden daha çok seçenek var o ne dedim sildim :D
Ama bu pc'ye yükleyip başlasammı diyorum..
Yardım ediceksen başlıyorum bak :D:D:D:
-----------------------------hocam sana tavsiyem basla :D etraf derslerle dolu :D tabi yardim ederim ;)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Az daha kassaymışsın gerçek gibi olacakmış benim merak ettiğim bazı filmlerde mesela transformers jurassic park v.s filmlerde tamamen gerçek gibi nasıl yapıyorlar
-----------------------------hocam onlarda post produksiyon acayip gelismis. kaplamadan isiklandirmaya, modelden animasyonlara kadar en ince ayrintisini arastirip oyle yapiyor adamalr. her alan icin bira damalri var hatta daha fazla. modeli baslasi yapar tum detayalriyla, kaplamasini baska biri yapar tum detaylariyla, kemik istemi ve aniamsyonu abslasi yapar tum detaylariya. isklandirma ve psot produksiyon da cabasi. yani oakdar gercekci gorunmesi normal ;)
-
Program Türkçe mi :)
-
bu da ayrı bir harika olmuş
edit: niye hep dinazor çiziyorsun projen o yöndemi
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------bu da ayrı bir harika olmuş
edit: niye hep dinazor çiziyorsun projen o yöndemi
-----------------------------hayir hocam :D dinozorlari cok sevdigim icin :D
-
beğendim
-
phoneix bunu yazdı:
-----------------------------Program Türkçe mi :)
-----------------------------maalesef hocam, turkce dil destegi yok.