3D Doga Ve Arslan
-
hocam cok güzel fakat ayaklara takıldım ben ayakları flu deniyor galiba böyle bulutlu gibi yapmasaydin daha güzel olur gibi geldi bana
bide tabi pençeler kalıp gibi olmuş :)
-
Şaban, Anka kuşu çiz moruk. çiz güzel bi anka kuşu duvarıma asıcam.
-
iSo bunu yazdı
Şaban, Anka kuşu çiz moruk. çiz güzel bi anka kuşu duvarıma asıcam.
iyi fikir kanka :) siradaki modelim baykus olacakti ama anka kusu da tetmin edici olur :)
-
arkadaslar, yogun isek uzerine sahnenin yapim asamasini gosteren bir video da hazirladim. her calismamda arkadaslar istemisler.
bir inceleyin isterseniz:
-
Hocam senin renderlar muhteşem,
İnsan renderinı da böyle başarılı yapabiliomusun?
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam senin renderlar muhteşem,
İnsan renderinı da böyle başarılı yapabiliomusun?
eyvallah hocam. Evet, insan veya herhangi bir obje olsun farketmez, foto realistik render yapabilirim.
-
Abi adam tasarımı kendisi yapsa , eleştirebilirsinizde.
Adam sadece komposizyonu kendisi oluşturuyor,hareketlendirmeyi hazır olarak ekliyor, karakterler hazır, materyaller hazır
Şuradaki tek emek ağaç ve aslan komposizyonu ve ışıklandırma.
-
Hardening_Temp bunu yazdı
Adam sadece komposizyonu kendisi oluşturuyor,hareketlendirmeyi hazır olarak ekliyor, karakterler hazır, materyaller hazır
af buyur hocam? dokulandirmalar, riglemeler, weight maplar, hepsin ben olusturdum. al bir karakteri bvh dosyasi ekle bakalim ekleyebiliyormusun? ayrica sadece birkac animasyonumda hazir bvh kullandim. (mocap dosyasi). cogunu xbox kinect kullanarak kendim olusturdum.
Breakdown videosunda weightmap ve retargetingleri gostermedim cunku videoyu sonradan aciklama amaciyal cektim yaparken kayitta degildi. uzun islm oldugu icin de tekrardan yapmadim.
Dj_DooM3 tarafından 27/Şub/14 13:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Dj_DooM3 bunu yazdıHardening_Temp bunu yazdı
af buyur hocam? dokulandirmalar, riglemeler, weight maplar, hepsin ben olusturdum. al bir karakteri bvh dosyasi ekle bakalim ekleyebiliyormusun? ayrica sadece birkac animasyonumda hazir bvh kullandim. (mocap dosyasi). cogunu xbox kinect kullanarak kendim olusturdum.
Ya yeme bizi birader, Mocap dosyasını oluşturabilmek için ne kullandın kedimi :)
boşuna teknik kelimeler kullanma
karakterin dizaynı sanamı ait? değil süre verirsen kanıtlarım.Bu tasarımı 3d olarak yapmak ayıntılarıyla günlerini alır bi gecede çıkmaz
ağaç bile sana ait bir çalışma değilki, karakterlerin ve objelerin şurası burası olmamış diye yorum atmasınlar boşuna.
Ağaç gövdesindeki ayrıntılara bakarsanız anlarsınız.
Işıklandırma ve komposizyon için başarılı olmuş fakat, Çok fazla arka planı blurlamışsın, ayrıntılı bir şekilde arka planıda ağaçlandırsaydın fena olmazdı.(bu senin için sorun teşkil etmez nasıl olsa hazır olarak indiriyorsun)
Şu güne kadar bir tane komple sana ait bir çalışma görmedim.hep çalışmaların 2 saat 3 saatlik.
Profesyonel 3d tasarımcılara cqsociety'da görebiliyouz ve birçok 3d çalışma günlerce sonra ortaya çıkıyor.Animasyon bile değiller.
-
Hardening_Temp bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıHardening_Temp bunu yazdı
Ya yeme bizi birader, Mocap dosyasını oluşturabilmek için ne kullandın kedimi :)
boşuna teknik kelimeler kullanma
karakterin dizaynı sanamı ait? değil süre verirsen kanıtlarım.Bu tasarımı 3d olarak yapmak ayıntılarıyla günlerini alır bi gecede çıkmaz
ağaç bile sana ait bir çalışma değilki, karakterlerin ve objelerin şurası burası olmamış diye yorum atmasınlar boşuna.
Ağaç gövdesindeki ayrıntılara bakarsanız anlarsınız.
Işıklandırma ve komposizyon için başarılı olmuş fakat, Çok fazla arka planı blurlamışsın, ayrıntılı bir şekilde arka planıda ağaçlandırsaydın fena olmazdı.(bu senin için sorun teşkil etmez nasıl olsa hazır olarak indiriyorsun)
Şu güne kadar bir tane komple sana ait bir çalışma görmedim.hep çalışmaların 2 saat 3 saatlik.
Profesyonel 3d tasarımcılara cqsociety'da görebiliyouz ve birçok 3d çalışma günlerce sonra ortaya çıkıyor.Animasyon bile değiller.
kimseye kendimi kanitlamak zorunda degilim, ben kendim bu isten para kazaniyorsam, reklam sirketlerinde gorev yaptiysam, ustune 2 profesyonel filme gorsel effekt yaptiysam bu benim kendi basarimdir. kimseye de kanitlamak zorunda degilim.