3D ESKİ AMA HALA İDARE EDER
-
Bayrak bunu yazdı:
Güzel gibiler...en çok hoşuma giden yeri DOĞUHAN DİGİTAL ARTS...
Hocam bi web sayfan yada portfolyondan kesitler yayınladğın bi site varsa verde bi bakalım.
:)))))))))))))))ya neyse bişey demiim. sadece güleyim....
-
Desinger ve diğer arkdaşlar;
Merhaba arkadaşlar öncelikle eleştiri yaparken karşı tarafı kırıcı bir unsur işlememeniz gereklidir ki ben bunu göremiyorum.Çok fazla üstüne gidiyorsunuz önemli olan burda bizlerle paylaşması deyilmi?ve Nasıl diye Bizlere SORU sormamış.Bu yüzden eleştiri yapmak mantıksız.Ayrıca desinger adlı acc taki kullanıcımız, birazdaha sakin ve uslup'lu bir şekilde cevap veriniz.
-
Selizar bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar öncelikle eleştiri yaparken karşı tarafı kırıcı bir unsur işlememeniz gereklidir ki ben bunu göremiyorum.Çok fazla üstüne gidiyorsunuz önemli olan burda bizlerle paylaşması deyilmi?ve Nasıl diye Bizlere SORU sormamış.Bu yüzden eleştiri yapmak mantıksız.Ayrıca desinger adlı acc taki kullanıcımız, birazdaha sakin ve uslup'lu bir şekilde cevap veriniz.
fihakika.. binealeyh.. Mee... mee..... -
Selizar bunu yazdı:
diyosun ama doguhan denen arkadas konu da designera laf sokma yeltenisinde bulunmus :) designer da adi ustune designerdir ve otturur yani imzama bakabilirsin : )
yani bence olaylarin gerisini bilmeden yorum yapmak saglikli degil
-
Removed...
-
Removed...
-
doguhan eline saglik...
da designer la nie kapismaya calisiosun onu cozemedim...
adam ciziyo ya...
mesela bende basladim ps ye direk babalarla mi yaristirdim kendimi a.q. tamam eski olabilirsin...
iyi de olabilirsin ama designer 1 numara bu serverda...
ve ne biliyim su ps tutoriallari yazip duran sam fln gelmedigi surece de bu boyle olcak yani :)
-
abicim renkler çok gıcık
hatta iğrenç uyuz ben sevmedimama renkler ve tatlar tartışılmaz...
-
Musket bunu yazdı:
doguhan eline saglik...
da designer la nie kapismaya calisiosun onu cozemedim...
adam ciziyo ya...
mesela bende basladim ps ye direk babalarla mi yaristirdim kendimi a.q. tamam eski olabilirsin...
iyi de olabilirsin ama designer 1 numara bu serverda...
ve ne biliyim su ps tutoriallari yazip duran sam fln gelmedigi surece de bu boyle olcak yani :)
abicim nie muhattab oluyosun boşver.. :)
-
Removed...