3D Ev + Gercek Goruntu (Compositing)
-
Alper hocam, TBT kisa filmini POSER isimli bir prgramin yarattigi hata yuzunden yarida ksmistim... Poseri kulanmadan da cok uzun suren bir modelleme icine girmem gerek fakat çalistigim icin buna vakit bulamiyorum. proje elimde ve yarim bekliyor.... Yapicam, biticek bu kisa film ama zaman konusunda endiselerim var...
Walpaper'in yapimina basladim yarin aksama birmis olur :D
Buarada 3D ciler birlesse bile Render alacak makin aolmayinca olmuyor :D ahahahahah :D
-
hocam sen video ekleyıp video uzerındemı oynuosun yoksa öle normal resmı ekleyıp 3 boyutlumu yapıorsun eve gıdınce bende ugrasım bıraz ona göre :)
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sen video ekleyıp video uzerındemı oynuosun yoksa öle normal resmı ekleyıp 3 boyutlumu yapıorsun eve gıdınce bende ugrasım bıraz ona göre :)
-----------------------------resmi ekliyo kamerayı sağ sol yapıyo :))
-
alayınız dj yaa
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------1011010 bunu yazdı:
sağol :)))) -
Bizim orda çekmişin kırcali - haskovo :D
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
Bizim orda çekmişin kırcali - haskovo :D
Prostorda cektim :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------1011010 bunu yazdı:
Muahhahahah dai hakaret gibi oldu ak :D oyle kamerayi oynatmakla olsayi herkes yapardi :D orada Projectionman denilen dag gibi bir taknik var :D onu yapana kadar canim cikti :D 3 boyutlu bir goruntu istiyorsan resimdeki objeleri modellemen gerek :D yoksa arakalarini nasil gorebilesin ki :D -
notepad lik bişeye ihtiyacınız olursa bende varım :D