3D Facebot Animasyonu
-
Merhaba arkadaslar, kendi uzerimde yaptigim ufak calismalarimda birini paylasmak istiyorum
herzamanki gibi kisa bir video
ama bir video klip rojesi icin kullanmayi planladigim bir teknik iceriyor. Dokulandirma bumpmap, deffusion map, specular map, sss map ve dirt map icermektedir.
Proje Ozellikleri:
*Program: Cinema 4D R16
*Render Motoru: Physical Render
*Render sureleri: Tekkare Normal; 30sn, SBS Normal; 1dk., Video Normal: 15dk.
*Model: Kendi yuzumun modelidir...
*Yapim suresi: 4 saat.
*Teknik: Face Tracking, Projectionman, Digital Matte Painting, Compositing, Sub Surface Scattering.Final Render:
Stereo Render:
Video Animation:
https://www.youtube.com/watch?v=zWFAzxx6b4A&feature=youtu.be
Wireframe:
-
harcanıyo musun harcanmıyo musun bilmiyorum ama cidden işinde iyisin hoca
-
burakbet bunu yazdı
harcanıyo musun harcanmıyo musun bilmiyorum ama cidden işinde iyisin hoca
burakbet vicdanını s... senin adam içlenmiş bişeyler paylaşmış amk hizmet bağımlısı
-
hocam hep takipteyim biliyorsun :D , yine müthiş bir çalışma ellerine sağlık
-
hocam yeter artık. gel adam akıllı en azından 4-5 dklık kısa film yap gir yarışmaya, ödül kazanmazsan bişey bilmiyorum. senaryo felan kolay iş. yaz buraya senaryo fikirleri alayım diye bak bakalım neler çıkıyor. ama şu kısa videolardan azcık uzunlara geç. lanet gitsin :W
-
Meliksah bunu yazdı
hocam yeter artık. gel adam akıllı en azından 4-5 dklık kısa film yap gir yarışmaya, ödül kazanmazsan bişey bilmiyorum. senaryo felan kolay iş. yaz buraya senaryo fikirleri alayım diye bak bakalım neler çıkıyor. ama şu kısa videolardan azcık uzunlara geç. lanet gitsin :W
:) hocam, uzun metraj icin butce gerek, enerji gerek. inan bana ben de cok istiyorum ama is icraate gelince bircok sorunla karsilasiyorum :) oncelikle film cekecek adam bulmak zor :D ciddiye alan bulmak cok zor :D isin icinde para olmadiginda kimsenin yapasi gelmiyor :D oyuzden kendi becerilerimi gelistirmek icin testler yapip duruyorum. cok da faydasini goruyorum. bu testler sayesinde bircok is aldim.
kisa film icin gonullu projelere herzaman da yardimci olurum.
-
şu arkadaşı bir incele istersen hocam video üzerine olmasada fotograf resim uzerıne iyi oldugunu dusunuyorum.
-
efsaneburak bunu yazdı
hocam hep takipteyim biliyorsun :D , yine müthiş bir çalışma ellerine sağlık
eyvallah hocam :)
-
Ben senin uzay konularını takip ediyordum usta şimdide bu 3d konuları tebrik ederim 3 boyutlu yazıcı alıp birşeyler yapmaya çalışan türkiye de öncü oluraın
-
Atakan bunu yazdı
Ben senin uzay konularını takip ediyordum usta şimdide bu 3d konuları tebrik ederim 3 boyutlu yazıcı alıp birşeyler yapmaya çalışan türkiye de öncü oluraın
hocam 3d printer olayina girmeyi uzun zamandir dusunuyorum. bakalim nezaman alacam.
-
Hocam yine muthiş bir çalışma tebrikler:)