3D Film (İstek)
-
konusu açılmışken bende bişi soracam, sinemada 3d izlerken gözlük verdilerdi parayla, o elimde şuanda, bu gözlükle youtubedaki 3d videoları izleyebilir miyim?
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------konusu açılmışken bende bişi soracam, sinemada 3d izlerken gözlük verdilerdi parayla, o elimde şuanda, bu gözlükle youtubedaki 3d videoları izleyebilir miyim?
-----------------------------evet.
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------konusu açılmışken bende bişi soracam, sinemada 3d izlerken gözlük verdilerdi parayla, o elimde şuanda, bu gözlükle youtubedaki 3d videoları izleyebilir miyim?
-----------------------------evet.
-----------------------------peki bi kaç seçenek var red green gibi falan hangisinde olmalı? yada hmtl5 de mi olmalı :S
-
onu bilm,yorum ama bazı tvlerde(epeyce pahalı olanlar) kendine özgü gözlükleri var teknosade felan görmüşsündür belki..
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------onu bilm,yorum ama bazı tvlerde(epeyce pahalı olanlar) kendine özgü gözlükleri var teknosade felan görmüşsündür belki..
-----------------------------yalnız bi senkron hatassı yaşadık şuan senle, pcde izlenebilirliğini sordum ben :/
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------ben avatari indirdim de 40 gb oaly güzel de sedding yok amk :D ağustosta sktum torent listesine geçen hafta indi
-----------------------------hahaha kendin çeksen daha erken olurdu hacı. koptum ya :d
-
hemen üstüme geldiniz yaw tamam bombaladik bisey olmuyorsa olmuyor 3d sevmiyom ben zaten :D
-
arkadaşlar ilk sayfada paylaştığım film ve aşğıdakı avatarın 3d fragmanını flasha attım tv de izledik ama yine olmadı yani gözlüklü yada gözlüksüz bi fark olmadıı
http://www.youtube.com/watch?v=1Rn7FrraELg
ne yapmak lazım ...