3D Film (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

konusu açılmışken bende bişi soracam, sinemada 3d izlerken gözlük verdilerdi parayla, o elimde şuanda, bu gözlükle youtubedaki 3d videoları izleyebilir miyim?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:
    -----------------------------

konusu açılmışken bende bişi soracam, sinemada 3d izlerken gözlük verdilerdi parayla, o elimde şuanda, bu gözlükle youtubedaki 3d videoları izleyebilir miyim?

evet.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

RotKerim bunu yazdı:

evet.

peki bi kaç seçenek var red green gibi falan hangisinde olmalı? yada hmtl5 de mi olmalı :S

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

onu bilm,yorum ama bazı tvlerde(epeyce pahalı olanlar) kendine özgü gözlükleri var teknosade felan görmüşsündür belki..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

onu bilm,yorum ama bazı tvlerde(epeyce pahalı olanlar) kendine özgü gözlükleri var teknosade felan görmüşsündür belki..

yalnız bi senkron hatassı yaşadık şuan senle, pcde izlenebilirliğini sordum ben :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

cagilgurbuz bunu yazdı:

ben avatari indirdim de 40 gb oaly güzel de sedding yok amk :D ağustosta sktum torent listesine geçen hafta indi

hahaha kendin çeksen daha erken olurdu hacı. koptum ya :d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    hemen üstüme geldiniz yaw tamam bombaladik bisey olmuyorsa olmuyor 3d sevmiyom ben zaten :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

arkadaşlar ilk sayfada paylaştığım film ve aşğıdakı avatarın 3d fragmanını flasha attım tv de izledik ama yine olmadı yani gözlüklü yada gözlüksüz bi fark olmadıı

http://www.youtube.com/watch?v=1Rn7FrraELg

ne yapmak lazım ...

Toplam Hit: 3320 Toplam Mesaj: 29