3D Forest & Dinozor Wallpaper (Shaban Interactive)
-
mudbox kullanıyorsan ordaki stok t-rex modeline biraz deri atıp daha hoş bişey elde edebilirsin. Bi de yapabiliyosan dinozorun ağzının içine ışık gelmese daha iyi olucak sanki, su hoş olmuş :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
saftiriksincap bunu yazdı:
bu da fena ya.

suppermis :D model cok detayli :D bulsam aynisini satin alirim :D
-----------------------------Belki işine yarar hocam buyur.

-
hocam bu dino biraz küçük kalmış , kutuyla aynı boyda :D
bide suyun rengi geceleri mavi olmaz ki :/ -
saftiriksincap bunu yazdı:
bu da fena ya.

-----------------------------bu acayip bişeymiş :|
gözlüksüz 3 boyutlu gibi :|
hatta biraz dikkatli bakınca dinazor iyiden iyiye canlanıyor :D
-
bence olmamış hocam
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
hocam bu olmamış.. senin ışıklandırmada sorunun var.. resimde resmin bazı yeri öğlen vaktündeki güneşli hali gibi bazı yerleri gecenin okikisi zifiri karanlık :/ hangisine inanak? :D
-----------------------------gur yaban ormanlarin icinde de boyle, gece gunduzu bir arada , gunduz vakti karanligi , benzeri yansimalari , onun aydinlikken arkanin karanlik olmasi gibi durumlari gorebilirsin
-
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu dino biraz küçük kalmış , kutuyla aynı boyda :D
bide suyun rengi geceleri mavi olmaz ki :/
arkadasim birincisi oraya koydugum dinozor zaten fazla buyuk olmaz. 2. si kafes zaten buyuk. 3. su bir onceki konuda yogun istek uzerine havayi mavi yaptim. Not: Gece gunduz olayini tamamen istedigim gibi yaptim. yani teknik bir sorun yok. kafamdakini tam olarak gecirdim sahneye. gercekcilikle ilgili zaman harcamadim cunku gercekcilik olmasini istemedim. sadece mistik bir hava...