3D Intro Animasyonu
-
Merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra yeni makinemle bir proje hazirladim ve hemen renderi test etmek icin ise koyuldum :) artik daha uzun ve kaliteli animasyonlar cikarticagima emin olabilirsiniz :)
Yorum ve onerilerinizi, fikirlerinizi esirgemeyin :)
Sahne SreenShot:

Video:
-
Bizim oğlan karnını kaşırken baş parağı kayboluyor onu düzelt istersen.
Onun dışında başarılı. Mekan tasarımı güzel fakat karakter tasarımını daha keskin daha belirgin yapabilirsin.
Kolay gelsin.
-
kanka yine güzelde sesi l4d'dan direk almış gibisin adamın ağız yapısında sese uyarlamasındaki senkron denen olay yok hiç.
yani o sese göre adam duruyor resmen.
ayrıca logoya dikkat ise konu sadece 1 kere gösterseydin daha iyi olurdu ilk dönüş olmamış.
ama akabine eskilerinden daha iyi işler.
seviyoruz seni tbt olarak başarılar kardiş.. -
gülüyor sanki hocam :D
-
Süpersin hacı ... Durmak Yok Yola Devam :)
EDİT : Hacı bana öğretmedın su ıslere nerden baslarız , çaylakça nasıl yapabiliriz :D Hastasıyım bu tarz seylerın :)
-
Zeytun-i bunu yazdı
kanka yine güzelde sesi l4d'dan direk almış gibisin adamın ağız yapısında sese uyarlamasındaki senkron denen olay yok hiç.
ayrıca logoya dikkat ise konu sadece 1 kere gösterseydin daha iyi olurdu ilk dönüş olmamış.
seviyoruz seni tbt olarak başarılar kardiş..Eyvallah dostum :) haklisin sesleri senkronlamadan koydum :) ahi hareketlerini morphlamak uzun surdugunden ugrasmadim :)
-
suhatuna bunu yazdı
Süpersin hacı ... Durmak Yok Yola Devam :)
EDİT : Hacı bana öğretmedın su ıslere nerden baslarız , çaylakça nasıl yapabiliriz :D Hastasıyım bu tarz seylerın :)
hocam, modellemeden baslaman gerek. cinema 4D kullanmani tavsiye ediyorm. Cinema 4D R15. oakdar guclu ve mukemmel bir program yapmislar ki, bu prgram uzerine tanimamç maya da kullanmis birisi olarak cinema 4dyi tek gecerim.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
seviyoruz seni tbt olarak başarılar kardiş..Eyvallah dostum :) haklisin sesleri senkronlamadan koydum :) ahi hareketlerini morphlamak uzun surdugunden ugrasmadim :)
Öperim kanka :)) madem uğraşmayacaktın ne girdin bu işlere, hocam bak o kadar emek veriyorsan didin didikle iyice cilt cilt bitir.
-
Zeytun-i bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Öperim kanka :)) madem uğraşmayacaktın ne girdin bu işlere, hocam bak o kadar emek veriyorsan didin didikle iyice cilt cilt bitir.
haci, makineyi test etmek icin aceleyle aldim renderi. gelistirecem tabikide.
-
güzel olmuş :)
-
Sesler 10 numara olmuş,