3D Karanlik Calisma
-
hmm.. güsel olmuş =) piano gerçekçi baya
-
piyano güzel olmuş.... ama piyanisti çözemedim...
-
hacı grafikler super ,, bnce sen oyun isine gir walla ii tutar solıımm
-
la adam bi deri bi kemik kalmış :D piyano çalan.
resim güzel gerçekten koyu - karanlık tasarımları hep sevmişimdir. -
haji, daha 5-6 isik daha eklemem gerkirdi, ozaman kaliteyi gor sen, ama nekadar isik okadar ksıntı :D cpu %100 le calisiyo.. bu pianonun 30 sn lik bir animasyon videosu icin 22 saat beklemem gerekiyo... 17 saat kaldi :D
hem global illumunation ve ambient occlusion da acik diyil. onlarida dahil etsem sahneye super olur.. ama makine beni kisitliyo...
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------haji, daha 5-6 isik daha eklemem gerkirdi, ozaman kaliteyi gor sen, ama nekadar isik okadar ksıntı :D cpu %100 le calisiyo.. bu pianonun 30 sn lik bir animasyon videosu icin 22 saat beklemem gerekiyo... 17 saat kaldi :D
hem global illumunation ve ambient occlusion da acik diyil. onlarida dahil etsem sahneye super olur.. ama makine beni kisitliyo...
-----------------------------
Abü makinenin özellikleri ne? -
JOE bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------haji, daha 5-6 isik daha eklemem gerkirdi, ozaman kaliteyi gor sen, ama nekadar isik okadar ksıntı :D cpu %100 le calisiyo.. bu pianonun 30 sn lik bir animasyon videosu icin 22 saat beklemem gerekiyo... 17 saat kaldi :D
Abü makinenin özellikleri ne?
Abu makinem;P4 3.0GHZ HT LGA775 CPU
Ggigabyte 800Mhz DDR2 Anakart
2X 1GB DDR2 600Mhz Ram (Dual Kit)
Ati Radeon X1300 Ekran karti
250GB HDD.
bu pc'yle hicbir bok yapilmiyor dostum... (render olarak)