3D Kış Gecesi Ve Kaplan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Sbahtan beri ugrastigim bir sahnemi paylasmak istiyorum arkadaslar :D oneri ve yorumlarinizi bekliyorum...

Final Render:

Shaban

Shaban

Shaban

Wireframe:

Shaban

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Eline sağlık güzel çalışma olmuş, ama kaplanın suratı biraz daha tombul olabilirdi.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Şimdi soldiworksde kaplan çizdirecen bana =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Mum ışığını azaltırsan çok daha iyi olur. Aklında canlandırırsan çok daha loş bir ortam olması lazım. Camın dışarısı ve dışarıdan gelen ışık, pencere pervazı filan çok hoş duruyor.

Maske filan sahneyi bozmuş bence ama sonuçta sen orda maske olmasını istemişsin bize laf düşmez:D  Camın önüne ufak bir kafes ve kuş olabilirdi içersinde.  Kaplanda sanki mum ışığı heryerden yüzüne vurmuş gibi. Bizim gördüğümüz tarafı biraz daha karanlık olaiblirdi. Sanırım bizden doğruda ışık vermişsin. Maskedeki ışık doğal dururken kaplandaki biraz sırıtmış.

Bu arada eline sağlık sanırım bugune kadarki en beğendiğim çalışman oldu bu.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Mum ışığını azaltırsan çok daha iyi olur. Aklında canlandırırsan çok daha loş bir ortam olması lazım. Camın dışarısı ve dışarıdan gelen ışık, pencere pervazı filan çok hoş duruyor.

Maske filan sahneyi bozmuş bence ama sonuçta sen orda maske olmasını istemişsin bize laf düşmez:D  Camın önüne ufak bir kafes ve kuş olabilirdi içersinde.  Kaplanda sanki mum ışığı heryerden yüzüne vurmuş gibi. Bizim gördüğümüz tarafı biraz daha karanlık olaiblirdi. Sanırım bizden doğruda ışık vermişsin. Maskedeki ışık doğal dururken kaplandaki biraz sırıtmış.

Bu arada eline sağlık sanırım bugune kadarki en beğendiğim çalışman oldu bu.

tesekkur ederim dostum :) sahnenin devmi da var. odada bir de somine var, somine isigi vuruyor arzlana :) o kismlari detaylandrmadim henuz, detaylandrinca onlari da render alicam :D kafesteki kus fikri suppermis :) hemen modellemeye basliyorum :)

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Eline sağlık güzel çalışma. Lakin mum kaplanın sağında kalmasına rağmen suratının solunu ve sağını aynı miktarda aydınlatması uygun olmamış.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

konularını özledik hocam,vendetta maskesi de hoş olmuş :D

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Aslanda birşeyvar gibi ama adını koyamadım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Aslanda birşeyvar gibi ama adını koyamadım.

Aslanda öyle birşey varki aynı kaplan 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu kaplan ve bulunduğu ortam gerçek değil, hepsi kandırmaca fake (sahte yani) çizim bilgisayar yardımı ile paint gibi excel gibi programlar kullanarak yapıyorlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

kaplanın burun kısmı hatları çok keskin doğallığı öldürüyo ben pek anlamam tabi hissettiğim bu

Toplam Hit: 4155 Toplam Mesaj: 33