3D Kış Gecesi Ve Kaplan
-
Sbahtan beri ugrastigim bir sahnemi paylasmak istiyorum arkadaslar :D oneri ve yorumlarinizi bekliyorum...
Final Render:

Wireframe:

-
Eline sağlık güzel çalışma olmuş, ama kaplanın suratı biraz daha tombul olabilirdi.
-
Şimdi soldiworksde kaplan çizdirecen bana =)
-
Mum ışığını azaltırsan çok daha iyi olur. Aklında canlandırırsan çok daha loş bir ortam olması lazım. Camın dışarısı ve dışarıdan gelen ışık, pencere pervazı filan çok hoş duruyor.
Maske filan sahneyi bozmuş bence ama sonuçta sen orda maske olmasını istemişsin bize laf düşmez:D Camın önüne ufak bir kafes ve kuş olabilirdi içersinde. Kaplanda sanki mum ışığı heryerden yüzüne vurmuş gibi. Bizim gördüğümüz tarafı biraz daha karanlık olaiblirdi. Sanırım bizden doğruda ışık vermişsin. Maskedeki ışık doğal dururken kaplandaki biraz sırıtmış.
Bu arada eline sağlık sanırım bugune kadarki en beğendiğim çalışman oldu bu.
-
RaAmLis bunu yazdı
Mum ışığını azaltırsan çok daha iyi olur. Aklında canlandırırsan çok daha loş bir ortam olması lazım. Camın dışarısı ve dışarıdan gelen ışık, pencere pervazı filan çok hoş duruyor.
Maske filan sahneyi bozmuş bence ama sonuçta sen orda maske olmasını istemişsin bize laf düşmez:D Camın önüne ufak bir kafes ve kuş olabilirdi içersinde. Kaplanda sanki mum ışığı heryerden yüzüne vurmuş gibi. Bizim gördüğümüz tarafı biraz daha karanlık olaiblirdi. Sanırım bizden doğruda ışık vermişsin. Maskedeki ışık doğal dururken kaplandaki biraz sırıtmış.
Bu arada eline sağlık sanırım bugune kadarki en beğendiğim çalışman oldu bu.
tesekkur ederim dostum :) sahnenin devmi da var. odada bir de somine var, somine isigi vuruyor arzlana :) o kismlari detaylandrmadim henuz, detaylandrinca onlari da render alicam :D kafesteki kus fikri suppermis :) hemen modellemeye basliyorum :)
-
Eline sağlık güzel çalışma. Lakin mum kaplanın sağında kalmasına rağmen suratının solunu ve sağını aynı miktarda aydınlatması uygun olmamış.
-
konularını özledik hocam,vendetta maskesi de hoş olmuş :D
-
Aslanda birşeyvar gibi ama adını koyamadım.
-
skyvalet bunu yazdı
Aslanda birşeyvar gibi ama adını koyamadım.
Aslanda öyle birşey varki aynı kaplan
-
Arkadaşlar bu kaplan ve bulunduğu ortam gerçek değil, hepsi kandırmaca fake (sahte yani) çizim bilgisayar yardımı ile paint gibi excel gibi programlar kullanarak yapıyorlar,
-
kaplanın burun kısmı hatları çok keskin doğallığı öldürüyo ben pek anlamam tabi hissettiğim bu