3D Kısa Animasyon (Cinema 4D R13)
-
Bunu yapmak ne kadar zamnını aldı hocam?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Bunu yapmak ne kadar zamnını aldı hocam?
-----------------------------Hocam modellemeler ve sahne tasarimi, isiklandirma, kaplamalar, animasyon toplam 2 gunumu aldi. render de 55 saat :)
-
quake 3 tadı var güzel olmus
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------O değilde senin salaktik mi galaktikmi ne bi federasyon vardı bide başında astar vardı ışık mışık getireceklerdi ne oldu aziz başkanla şikeden odamı içeri girdi yoksa
-----------------------------:D:D
bkz:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Aha buraya yazıyorum.
Bu galaktik federasyondan ilk gelen salusasıdır astharıdır erkek olsun dişi olsun çift katlı tırtıklı przervatif takıp zikmezsem adam değilim.
Bu kadar emin konuşuyorum ..
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------quake 3 tadı var güzel olmus
-----------------------------eyvallah hocam...
-
hacı herşey güzel de şu "shaban" nedir ya daha güzel bi isim bulamadın mı
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hacı herşey güzel de şu "shaban" nedir ya daha güzel bi isim bulamadın mı
-----------------------------haci o ismin patentini bile aldim ben :) kendi ismimi koydum. askerligim bir bitsin sirketi de kurucam :) isim degistirmem soz konusu degil artik. 2008 den bu yana birsuru sirketle beraber ortak is yaptim, bu isimle bir cok referansim oldu, oyuzden ismi degistirmem soz konusu degil.
-
Bu programi kullanmak zor mu hocam? Serili ve setup i varmi sende programin?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam CGPersia da var torrent ful ve serialli oalrak. Cinema 4D R13 diye arat bulursun. isohunt da da var ful program seralleriyle beraber. Zor bir program degil. ama birsuru alani var. hangi alanda ccalisicagini secmen gerek. modelleme, kaplama, isiklandirma, animasyon, rigleme, compositing, daha binlerce alan. ben hepsinden biraz ogrendim.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Hocam CGPersia da var torrent ful ve serialli oalrak. Cinema 4D R13 diye arat bulursun. isohunt da da var ful program seralleriyle beraber. Zor bir program degil. ama birsuru alani var. hangi alanda ccalisicagini secmen gerek. modelleme, kaplama, isiklandirma, animasyon, rigleme, compositing, daha binlerce alan. ben hepsinden biraz ogrendim.
Kendi kendime photoskop ogrendim , flash site vs :) sanirim bu program da guzel biseye benziyo , kurcalamaya deger gibi :) distem gereksinimleri neler prog icin?