3D Led Yeni Nesil Led
-
değişikmiş
-
Çözünürliğü biraz daha yüksek olsa off bunda iyi maç izlenir.
-
Hocam led 3D değil. Flexible led ekranı kare biçiminde kurmuşlar. Animasyon düz zemin üzerinde oynuyor aslında.
Kontrol için bir adet sending card veyahut processor gerekli. Birde bilgisayarın oldumu tadına doyulmaz :)

Buda farklı bir çeşidi olan led ekranlardan indoor led.

Meraklıysan led ekranlara ve istanbuldaysan şirkete, studyoya veya işlere gelip benimle merak giderebilirsin.
-
pessimictic hocam 3d led denen olay dizilmiş küp led olayından ibaretmiş. dizilmiş ledlere pic entegresi olan kartla programdan bilgisayardan animasyon gönderiyorsun oda öyle gösteriyor yani pc deki programdan oynatıyorsun sonradan öğrendim.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------pessimictic hocam 3d led denen olay dizilmiş küp led olayından ibaretmiş. dizilmiş ledlere pic entegresi olan kartla programdan bilgisayardan animasyon gönderiyorsun oda öyle gösteriyor yani pc deki programdan oynatıyorsun sonradan öğrendim.
http://www.youtube.com/watch?v=f1YNyQqbiF0
-----------------------------O kadar ledle uğraşmaya gerek yok ki diyorum işte hem daha profesyonel hem daha kaliteli görüntü flexible ledle de olur hatta biraz uğraşırsan transparan ledle bile oluşturursun :)
Pic i programlıycan, hex e çevircen, programı pic'e yazıcan her seferinde bu durumu tekrarlıycan :) Ama normal led screen de bagla processoru aç led studio nu yap bağlantını sonra aç grand vj ini postala görüntüyü :-)
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------pessimictic hocam 3d led denen olay dizilmiş küp led olayından ibaretmiş. dizilmiş ledlere pic entegresi olan kartla programdan bilgisayardan animasyon gönderiyorsun oda öyle gösteriyor yani pc deki programdan oynatıyorsun sonradan öğrendim.
http://www.youtube.com/watch?v=f1YNyQqbiF0
-----------------------------O kadar ledle uğraşmaya gerek yok ki diyorum işte hem daha profesyonel hem daha kaliteli görüntü flexible ledle de olur hatta biraz uğraşırsan transparan ledle bile oluşturursun :)
Pic i programlıycan, hex e çevircen, programı pic'e yazıcan her seferinde bu durumu tekrarlıycan :) Ama normal led screen de bagla processoru aç led studio nu yap bağlantını sonra aç grand vj ini postala görüntüyü :-)
-----------------------------
e kaygusuz dediydimya ben sana :)
pessimictic bu bi ürün değilya deli hobicilerin uğraşı perde led ekrana göre bunun dez avantajı saymakla bitmez genelde elektronikiler kendilerini geliştirmek için yapıo mesela pic ci arkadaşların şimdiki gözdesi pixel led tablea üretimi :)