3D Logo Tanitim
-
süper olmuş babacan :) aşmşın sen kendini bu konuda.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
harikuleyt olmuş hocam. eline sağlık :)
1 haftadir ugrasiyodum arkadaslar, ama 4 saatlik bir is, cok yogun oldugum icin araliklarla devam ediyorum calismalarima. -
harika olmuş hocam :)
-
Hazır yapılmış bir şeyin üzerinde oynamadım demi,
-
çok güzel olmuş diyorum bensize tbt de her iş elinden gelen insanlar var sinama işine girelim =)
tbt gelirlerini arttirip yeni hizmetleri aktive ederiz =)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Dai resmi 3D yaptim, resim benim diil dolayisiyla. sahnede gordugun her objenin 3D meshini cikartarak Projection Man uyguladim... isiklandirma birebirdir. ;) -
güzelmiş
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
Dai resmi 3D yaptim, resim benim diil dolayisiyla. sahnede gordugun her objenin 3D meshini cikartarak Projection Man uyguladim... isiklandirma birebirdir. ;)
-----------------------------hocam işte oyunlarda kullanılan olay bu mudur yani.. mesela bu senin yöntemle counter gibi oyun yapılabiliyor mu.. objelerin meshini çıkartıcaz..sonra işte sağdan bakınca şöle soldan böle falan.. biraz detay werirmisin.. hatta bunun eğitim cd sini yapmayı düşünürsen alırız :)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Dostum daha once de boyle 3d bir calisma fln yapmistim onda da tutorial istendi yaptim ama pek rabet gormedi :D
herneyse, Cinema 4D R11 programinin ProjectionMan ozelligini kulanarak yaptigim bir calisma bu, cinema 4d ileri seviye kullanicilar icin.
kullananlar bana pm atsinlar tutorial yapicam ;
-----------------------------evet artık dökümanlara pek ilgi yok :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
Dai resmi 3D yaptim, resim benim diil dolayisiyla. sahnede gordugun her objenin 3D meshini cikartarak Projection Man uyguladim... isiklandirma birebirdir. ;)
-----------------------------hocam işte oyunlarda kullanılan olay bu mudur yani.. mesela bu senin yöntemle counter gibi oyun yapılabiliyor mu.. objelerin meshini çıkartıcaz..sonra işte sağdan bakınca şöle soldan böle falan.. biraz detay werirmisin.. hatta bunun eğitim cd sini yapmayı düşünürsen alırız :)
:D dai aynen oyle. ama oyunlarda UWMapping le beraber kullaniliyor. yani hersey proman diil. busekilde yapip da 3d bilgiyi bir oyun motoruna atarsan ve tuslari aktif edersen. icinde dolasabiliyosun :D ben bizim mahalleyi full proman yapip disari cikmadan sanal oalrak dolasmayi planliyorum. belki muze ve galeri tanitimlari icin bir referans yapip is alirim ;)