3D Max Kurs Hakkında
-
Ben bu kursları aldım adana 'da üstün başarı sertifikalarıyla beraberinde. Evet üstüne düşersen öğrenme garantili birazda kendi cabana azmine bağlı. kursla beraberinde teknik resim bilginiz yoksa benden size tavsiye teknik resim kuralları hakkında bilgi edinin.. ankara tai kazanmiştim bende makine teknikeriyim kursu üstün başarılarla bitirdim. :) ankaradan cağırmadılar sertifikalar evde duruyor :)
WarHead tarafından 29/Şub/16 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Kursdan birşey öğrenilmiyor diye bişey yok. Kendinde öğrenirsin tabi ama sen netten izleyerek öğrenirsin 10 ayda. Kursa gidersin 3 ayda öğrenirsin.
Kursun avantajı takıldığında sorabiliyorsun yada fikir alabiliyor yapamadığında tekrar anlattırabilirsin sektöre dair hocadan yardımda alabilirsin.
Farklı örnekler görebilirsin ve en azından bi zorunluluğu olur.Evde pc basında dikkatin her an dağılabiliyor bunlarıda dikkate al. -
2 sene önce Beşiktaşta Biladım adlı yerde 2 ay solidworks eğitimi almıştım 600 tl verdim.
Gayet hızlı ve iyi öğretti, baya da ucuz. tavsiye ederim
-
@buz_mavisi Benden ondan dolayı gitmek istiyorum.
@HolyOne Malesef istanbulda değilim K.maraş dayım o yüzden yakında olan sadece Adana var
-
Kardeşim ben aynı eğitimi 800 tl gibi güzel bir rakama aldım ama gittiğimde bana çok bir şey kaltmadı evde kendim daha çok öğrendim bence sende öyle yapmalısın oraya vereceğin parayıda güzeş bir grafik makinesi almak için kullan.