3D Sahilde Dinozor (Stereoskopik)
-
Selam arkadaslar. Dun bitirdigim bir calismami islerle paylasmak istiyorum. Resmi KKTC / Alagadi Sahilince cektim :) dinozorun arkasindaki yuva kaplumbaga yumurtalari icin :D
Normal Version;

Stereoskopik Version:

Not: Stereoskopik goruntuyu sadece 3D ozelligi olan cihazlarda gorebilirsiniz. HTC Evo 3D ve LG Optimus 3D gibi cihazlar icin resmin uzantisini ".jps" olarak degistirip cihaza aktarin.
-
birde benim resmimi çizsen başgan olmazmı
-
ellerine salık.anlamam bu işlerden ama gayet güzel gözüküyor
-
isik renk herbirsey uyumlu olmus.
helal olsun eline saglik
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------isik renk herbirsey uyumlu olmus.
helal olsun eline saglik
-----------------------------tesekkurler hocam. ugrastirdi baya :)
-
Arkadaslar, bu ve diger stereoskopik calismalarim Toshibanin tum 3D tvlerinde test edilmistir. gayaet mukemmel calismaktadir. baska 3D tv de deneyen varsa lutfen buraya yazsin.
-
Hocam oncelikle eline saglik basarili olmus, birsey sormak istiyorum sendeki bu dinozor meraki nerden geliyor? Daha once de yapiyordun? :D
-
hezarfen bunu yazdı
Hocam oncelikle eline saglik basarili olmus, birsey sormak istiyorum sendeki bu dinozor meraki nerden geliyor? Daha once de yapiyordun? :D
hocam bu hayvanlara karsi ozel bir ilgim var. buyuk bir hayranlik duyuyorum. belki de insan ogluna kafa tutabilecek en muthis yaratiklardi. yasiyor olsaydilar, hersey cok farkli olurdu.
-
Güzelmiş.... Hepsi bumu Başka çalışmaların yokmu.?
-
gayet iyi olmuş eline sağlık :)
-
hocam cok güzel fakat, ya kamera kalitesini yükselt ya da cizim kalitesini düsür. o zaman cok daha uyumlu olur. böyle cok sırıtıyor.