3D-Sbs Film (İstek)
-
RockZs bunu yazdı
aslında benim bilgisayarda iki adresten de indirme yapabiliyorum.
hocam,
verdiğiniz ikinci adres için 'setup' yüklüyor. nedir bu acaba? bilmeden yüklemek istemedim...
-
setup felan yüklemez ya, "GET THIS TORRENT" yazan yere tıklayınca olması lazım.
-
RockZs bunu yazdı
setup felan yüklemez ya, "GET THIS TORRENT" yazan yere tıklayınca olması lazım.
hocam,
"get this torrent" tıkladığımda 'harici protokol isteği' diye bir pencere açılıyor... doğru bir adım mıdır?
-
doğrudur herhalde, en popüler ücretsiz torrent sitesidir PirateBay. torrent yazılımı (utorrent, bittorrent v s..) yükledin dimi?
-
Hacılar ben normal filmimi http://www.dvdfab.com/2d-to-3d-converter/sbs-3d-video-converter.htm buradan sbs'ye çevirsem, bunlardan bir farkı olmuyor herhalde ?
-
GusFring bunu yazdı
Hacılar ben normal filmimi http://www.dvdfab.com/2d-to-3d-converter/sbs-3d-video-converter.htm buradan sbs'ye çevirsem, bunlardan bir farkı olmuyor herhalde ?
2 boyutlu bir görüntü 3 boyutlu bir görüntüye dönüştürülebilir, zaten 3 boyutlu görüntüde var olan iki resim neredeyse birbirinin aynıdır, sadece yan yana iki kameranın açıları ile oynanmıştır, 3D Donanımlarda bir yazılım sayesinde 2D bir görüntüyü uçlarından keserek ve birbiri üzerinde kaydırarak 3D görüntü elde edilmesini sağlar, ancak gerçek 3D efektler alınamaz! Sadece derinlik hissi uyandırılır. 3D görüntüde efektlerin alınabilmesi için kameraların odak noktaları ve çekim açıları çok büyük önem arz eder.
demiş biri.. denemedim.
-
@RockZs ilgin ve bilgilendirici cevapların için teşekkür ederim. Peki bu torrentten çektiğimiz 3D filmler az önce verdiğim program ile mi çevrilmiştir yoksa orjinal 3D çekimmidir ?
-
orijinal 3d dir. 3d olarak yayınlanan filmlerdir.
2d den 3d'ye çevirme işi verimli olsaydı adamlar 2d kamerayla çeker sonradan 3d ye çevirirlerdi.. 3d çekmek te yetmiyor o filmlerden daha iyi 3d etkisi alınabilmesi için görüntüyü bazı işlemlerden geçirmek gerekiyor.
-
RockZs bunu yazdı
orijinal 3d dir. 3d olarak yayınlanan filmlerdir.
2d den 3d'ye çevirme işi verimli olsaydı adamlar 2d kamerayla çeker sonradan 3d ye çevirirlerdi.. 3d çekmek te yetmiyor o filmlerden daha iyi 3d etkisi alınabilmesi için görüntüyü bazı işlemlerden geçirmek gerekiyor.
Evet haklısın onu bende düşündüm. Az önce The Smurfs'u denemek için indirdim. 3D'si epey anlaşılıyordu o yüzden sordum internete düştükten sonra program ile çevirmişlerse benim için tatmin ediciydi.
-
RockZs bunu yazdı
doğrudur herhalde, en popüler ücretsiz torrent sitesidir PirateBay. torrent yazılımı (utorrent, bittorrent v s..) yükledin dimi?
torrent ile ilgili hiçbir yüklemem yok...