3D-Sbs Film (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

aslında benim bilgisayarda iki adresten de indirme yapabiliyorum.

hocam,

verdiğiniz ikinci adres için 'setup' yüklüyor. nedir bu acaba? bilmeden yüklemek istemedim...

Sevgimle... www.moguzmucurluoglu.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

setup felan yüklemez ya, "GET THIS TORRENT" yazan yere tıklayınca olması lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

setup felan yüklemez ya, "GET THIS TORRENT" yazan yere tıklayınca olması lazım.

hocam,

"get this torrent" tıkladığımda 'harici protokol isteği' diye bir pencere açılıyor... doğru bir adım mıdır?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

doğrudur herhalde, en popüler ücretsiz torrent sitesidir PirateBay. torrent yazılımı (utorrent, bittorrent v s..) yükledin dimi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacılar ben normal filmimi http://www.dvdfab.com/2d-to-3d-converter/sbs-3d-video-converter.htm buradan sbs'ye çevirsem, bunlardan bir farkı olmuyor herhalde ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Hacılar ben normal filmimi http://www.dvdfab.com/2d-to-3d-converter/sbs-3d-video-converter.htm buradan sbs'ye çevirsem, bunlardan bir farkı olmuyor herhalde ?

2 boyutlu bir görüntü 3 boyutlu bir görüntüye dönüştürülebilir, zaten 3 boyutlu görüntüde var olan iki resim neredeyse birbirinin aynıdır, sadece yan yana iki kameranın açıları ile oynanmıştır, 3D Donanımlarda bir yazılım sayesinde 2D bir görüntüyü uçlarından keserek ve birbiri üzerinde kaydırarak 3D görüntü elde edilmesini sağlar, ancak gerçek 3D efektler alınamaz! Sadece derinlik hissi uyandırılır.  3D görüntüde efektlerin alınabilmesi için kameraların odak noktaları ve çekim açıları çok büyük önem arz eder.

demiş biri.. denemedim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

@RockZs ilgin ve bilgilendirici cevapların için teşekkür ederim. Peki bu torrentten çektiğimiz 3D filmler az önce verdiğim program ile mi çevrilmiştir yoksa orjinal 3D çekimmidir ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

orijinal 3d dir. 3d olarak yayınlanan filmlerdir.

2d den 3d'ye çevirme işi verimli olsaydı adamlar 2d kamerayla çeker sonradan 3d ye çevirirlerdi.. 3d çekmek te yetmiyor o filmlerden daha iyi 3d etkisi alınabilmesi için görüntüyü bazı işlemlerden geçirmek gerekiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

orijinal 3d dir. 3d olarak yayınlanan filmlerdir.

2d den 3d'ye çevirme işi verimli olsaydı adamlar 2d kamerayla çeker sonradan 3d ye çevirirlerdi.. 3d çekmek te yetmiyor o filmlerden daha iyi 3d etkisi alınabilmesi için görüntüyü bazı işlemlerden geçirmek gerekiyor.

Evet haklısın onu bende düşündüm. Az önce The Smurfs'u denemek için indirdim. 3D'si epey anlaşılıyordu o yüzden sordum internete düştükten sonra program ile çevirmişlerse benim için tatmin ediciydi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

doğrudur herhalde, en popüler ücretsiz torrent sitesidir PirateBay. torrent yazılımı (utorrent, bittorrent v s..) yükledin dimi?

torrent ile ilgili hiçbir yüklemem yok...

Toplam Hit: 4564 Toplam Mesaj: 25