3D Sinek Kuşu & Digital Matte Painting (Shaban Interactive Pro.)
-
Evet arakdaslar :) Sinavlardan sonra gelen ilham ve yeni bir calismam :) yorumalrinizi bekliyorum ;)
Sinekkuşu;

Worlflow;

-
Güzel olmuş hocam tebrikler..
-
sanatçı ruhun hep önplanda :)
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------sanatçı ruhun hep önplanda :)
-----------------------------
eyvallah hocam, tesekkur ederim ;) -
ışıklandırma hatası çok belirgin..
arkadan gelen kuvvvetli ışığın ağçların arka tarfıında bankın kenarlarında kuşun kanadının kenarlarında ççok güzl konturlar oluşturması gerekirdi...
apartman duvarlarının oraya diffüz ışık kaynağı yerleştir de gör bakalım kontorlar ortaya çıkınca resim nasıl derinlik kazanacak
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------ışıklandırma hatası çok belirgin..
arkadan gelen kuvvvetli ışığın ağçların arka tarfıında bankın kenarlarında kuşun kanadının kenarlarında ççok güzl konturlar oluşturması gerekirdi...
apartman duvarlarının oraya diffüz ışık kaynağı yerleştir de gör bakalım kontorlar ortaya çıkınca resim nasıl derinlik kazanacak
;) eyvalal hhocam denerim ;) yalniz bu sahnede isik kaynagi kulanmadim ;) sadece HDRI var ;) -
senin arka plan olarak kullandığın bankın yarısını bile çizemiyorum
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------senin arka plan olarak kullandığın bankın yarısını bile çizemiyorum
Bank'i Spline larla cizdim sonra nurbs ekelyerek derinlik verdim :) -
asiminnesli bunu yazdı:
senin arka plan olarak kullandığın bankın yarısını bile çizemiyorum
o da bişey mi. o hayvanın gagasının ucunun yarısını bile çizemiyom :W
süper hocam eline sağlık. şöyle ufak işleri bi bırakıp uzun süreli bi işe başlasan süper olcak :| sana senaryoyu vereyim sen yap :W -
Hoş bir çalışma olmuş hocam... :)
-
arkaplan guzelmis,
onde duran kutugun golgesi olusmamis hemen altinda kalan yapraklar gunesisigindaymis gibi parliyor
bankin golgesi var ama sol arka kisimda olan agacin hic golgesi yok, eger golge agacin arkasinda kaliyorsa bankin golgesi yanlis yere dusmus olur
kusa isik alttan vuruyor. oysa gunes ustte . kanatlarin ustunde golge var ama alt tarafi cok aydinlik
ama guzel calisma olmus.
gordugum detaylar