3D T-Rex Saldirisi
-
hocam güzel eline sağlık ama sağa sola zarar verseymiş keşke mesela ilk girişteki oturduğun tahtaları yerinden sökebilirdi, onlar da tornavida ile
çıkıyo zaten veya ilk başta t-rex sin hemen görünmemesi lazım ilk önce gürültüsünü işiticen sonra hemen işi bitmiş bi ağaç gövdesi olur şöyle
yapraklı olsun, devrilsin arkadan öne sonra da göstersin bizim trex kendini yanlız yer sallansın demiyorumda hani inceden bi ayak sesi olsun .
-
piiiranha9242 bunu yazdı
hocam güzel eline sağlık ama sağa sola zarar verseymiş keşke mesela ilk girişteki oturduğun tahtaları yerinden sökebilirdi, onlar da tornavida ile
çıkıyo zaten veya ilk başta t-rex sin hemen görünmemesi lazım ilk önce gürültüsünü işiticen sonra hemen işi bitmiş bi ağaç gövdesi olur şöyle
yapraklı olsun, devrilsin arkadan öne sonra da göstersin bizim trex kendini yanlız yer sallansın demiyorumda hani inceden bi ayak sesi olsun .
hocam cok guzel fikir. Ciddi anlamda kayit yapsaydim keske butun bu detaylari eklerdim. oylesine ypatigimiz birseydi. bu hafta icine ciddi birkac deneme ekleyecegim.
-
coLin bunu yazdı
Dinazorlara kafayı taktığını bildiğimden aklıma geldi. Transformers: Age of Extinction filminin izlemediysen izle derim.
Hem dinazorlar adına ses kaydı temin etmiş olursun, hem de görüntüsel detay ;)
haci simdi indirdim izleyecegim :)