3D Velociraptor Animasyonu
-
zalimadam bunu yazdı
daha çok mama isteyen kedi gibi hareketleri var :D
ama güzel
Kucuk bir test animasyonu daha geliyor yolda :D uzerinde fazla ugrasmadim ama hareketler iyi oldu gibi. bittigi gibi ekliycem buraya ;)
-
Askerlik bittimi hocam senin? Yoksa çarşı izninde 1 saatlik açtırıpmı çiziyosun :P :D
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Askerlik bittimi hocam senin? Yoksa çarşı izninde 1 saatlik açtırıpmı çiziyosun :P :D
3 ayim kaldi hocam :D 2 haftada bir cuamrtesi pazar evdeyim. o sirada yapiyorum :D
-
-
hocam bu olaya nasıl başladın hangi kaynaklarla nasıl çalıştın onu söyleyebilirmisin after effect falan öğrenmek istiyorum da nerden başlamalıyım?
-
Kutikula bunu yazdı
hocam bu olaya nasıl başladın hangi kaynaklarla nasıl çalıştın onu söyleyebilirmisin after effect falan öğrenmek istiyorum da nerden başlamalıyım?
hocam cok uzun zaman once basladim ben 3D ye. 2005 ten beri. Cinema 4D Ve after effect ogrenirsen herseyi yaparsin. bu iki program zaten kombine calisiyorlar.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıKutikula bunu yazdı
hocam cok uzun zaman once basladim ben 3D ye. 2005 ten beri. Cinema 4D Ve after effect ogrenirsen herseyi yaparsin. bu iki program zaten kombine calisiyorlar.
peki kurs gerekli mi kurssuz da öğrenilebilir mi ?
-
askerlik bitince şu işe bir heycan kat hocam kısa bir animasyon falan ne bileyim o senin şeyine kalmış kısa kısa yapıyosun görüyoruz izliyoruz forumca.. bunun uzunu da gelsin artık şöyle kurgulu bişeyler hı? :D
-
Kutikula bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıKutikula bunu yazdı
peki kurs gerekli mi kurssuz da öğrenilebilir mi ?
hocam hic bir kurs almadan ogrendim ben. internette video tuorialler de yoktu ben basladigimda. daha yeni cikmisti cinema 4d. simdi binlerce video var youtubeda. onlari izleyerek ogrenebilirsin.