3D Velociraptor Animasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

daha çok mama isteyen kedi gibi hareketleri var :D

ama güzel

Kucuk bir test animasyonu daha geliyor yolda :D uzerinde fazla ugrasmadim ama hareketler iyi oldu gibi. bittigi gibi ekliycem buraya ;) 

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Askerlik bittimi hocam senin? Yoksa çarşı izninde 1 saatlik açtırıpmı çiziyosun :P :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Askerlik bittimi hocam senin? Yoksa çarşı izninde 1 saatlik açtırıpmı çiziyosun :P :D

3 ayim kaldi hocam :D 2 haftada bir cuamrtesi pazar evdeyim. o sirada yapiyorum :D

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Kucuk bir tracking testi :) Test aceleyle yapilmistir.

video;

http://youtu.be/rthWKpHy0rM

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

hocam bu olaya nasıl başladın hangi kaynaklarla nasıl çalıştın onu söyleyebilirmisin after effect falan öğrenmek istiyorum da nerden başlamalıyım?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

hocam bu olaya nasıl başladın hangi kaynaklarla nasıl çalıştın onu söyleyebilirmisin after effect falan öğrenmek istiyorum da nerden başlamalıyım?

hocam cok uzun zaman once basladim ben 3D ye. 2005 ten beri. Cinema 4D Ve after effect ogrenirsen herseyi yaparsin. bu iki program zaten kombine calisiyorlar.

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

hocam cok uzun zaman once basladim ben 3D ye. 2005 ten beri. Cinema 4D Ve after effect ogrenirsen herseyi yaparsin. bu iki program zaten kombine calisiyorlar.

peki kurs gerekli mi kurssuz da öğrenilebilir mi ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

askerlik bitince şu işe bir heycan kat hocam kısa bir animasyon falan ne bileyim o senin şeyine kalmış kısa kısa yapıyosun görüyoruz izliyoruz forumca..  bunun uzunu da gelsin artık şöyle kurgulu bişeyler hı? :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

peki kurs gerekli mi kurssuz da öğrenilebilir mi ?

hocam hic bir kurs almadan ogrendim ben. internette video tuorialler de yoktu ben basladigimda. daha yeni cikmisti cinema 4d. simdi binlerce video var youtubeda. onlari izleyerek ogrenebilirsin.

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 1943 Toplam Mesaj: 20