3Dniz.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    senin gibi çaylak kardeşlerim benim şuan ki muhatabım değil!!! laflamak istiyosan chatte veya msnde olur!! ama burası senin bildiğin cıvık mekanlardan değil,bunu böyle bil!!!!!!!!
    -------------------------------------------
    güzel kardeşim yaklaşıktır 1 yıl oldu buradayım ama kimin çaylak olup olmadıgı belli mcyargıcı uzun zamandır tanırım ve onun yaptıgı paylaşımlar kadar başka birinin yaptıgı paylaşımı görmedim ikincisi seni forumda ilkkez görüyorum neredeyse sen çaylak olmasan zaten böle saçma sapan bi başlık açmassın çaylakta olsa ustada olsa ögrenmenin yaşı yoktur

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    gluonpower demiş ki;3dniz.com"u kim hackledi ve bu nebiçim hackleme böyle?? benim orda işim vardı!!! ama işimiz yarım kaldı.
    ----------------
    sen malmısın? gelmiş buraya yazıyo ya kim hackledi benim işim vardı yarım kaldı diye. kim hacklediyse hackledi sana hesapmı verecek bu millet, kimsin sen, kendini ne cins bi bok sanıyon dangalak. yukarda sistemden çıkış var ona bas kaybol hadi yavrum

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 4015 Toplam Mesaj: 13