3Ds Max Harici 3D Program Önerisi
-
piskopatix bunu yazdı
Hocam sorun hepsinde karşılaşırsın ben bir c4d kullanıcısı olarak çok sorunlarla karşılaşıyorum. 3ds dünyanın en iyisidir alanında eğer sen onun sorunlarına katlanamıyorsan seni hiçbiri kesmez kanımca.
3ds max kullanıcıdan kullanıcıya iyi güzel bir program olabilir ama güncellemeleri yapmama rağmen en çok sorunu bu programda yaşadım
Çoğu teknik sorunlar + program içi kullandığın yada yaptığın bir işlemin ara ara çalışması en sinir olduğum şeylerden birisi ve render sonrası alınan hatalar falan felan iyice bezdirdiler. Diğer programlarda 3ds max kadar sorun olacağını gerçekten sanmıyorum bu öfkem lanet olası Autodesk firmasına
Adamların tek bir programı iyileştirme gibi bir niyetleri yok kesin ve net söylüyorum daha 2013'ü adam gibi kullanan olmadı manyaklar 2014 çıkarmış eski sürümlerin sorunlarını gidermeden yeni sürüm ve yeni özellik çıkarmışsın ne anladım ben bu işten
Paragöz bir şirketin ilerleme taktiği budur. Autodesk firmasını sırf bu yüzden kınıyorum.
-
kroo bunu yazdı
sketchup
-
hacı orgonik model olayına girmeyeceksen ve basit modellerse vazo çiçek ayakkabı terlik bardak şişe vsvs
rhinoceros ve solidworks gibi cad yazılımlarınıda kullanabilirsin
solidvorks u bilmiyorum
ama rhinoceros için bir çok render motoru mevcut ki bunlara maxwell ve vray gibi babalarda dahil
birde rhino ve solid e el atacaksan polygon modelleme olayını ilk önce kafandan at çünkü nurbs modellemede yok nokta çekişrerek modelleme gibi bir llüks kullanamıyorsun pek
wert tarafından 12/Haz/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
wert bunu yazdı
hacı orgonik model olayına girmeyeceksen ve basit modellerse vazo çiçek ayakkabı terlik bardak şişe vsvs
rhinoceros ve solidworks gibi cad yazılımlarınıda kullanabilirsin
solidvorks u bilmiyorum
ama rhinoceros için bir çok render motoru mevcut ki bunlara maxwell ve vray gibi babalarda dahil
birde rhino ve solid e el atacaksan polygon modelleme olayını ilk önce kafandan at çünkü nurbs modellemede yok nokta çekişrerek modelleme gibi bir llüks kullanamıyorsun pek
eyvallah hocam saol teşekkürler :)