3Ds Max Harici 3D Program Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

Hocam sorun hepsinde karşılaşırsın ben bir c4d kullanıcısı olarak çok sorunlarla karşılaşıyorum. 3ds dünyanın en iyisidir alanında eğer sen onun sorunlarına katlanamıyorsan seni hiçbiri kesmez kanımca.

3ds max kullanıcıdan kullanıcıya iyi güzel bir program olabilir ama güncellemeleri yapmama rağmen en çok sorunu bu programda yaşadım

Çoğu teknik sorunlar + program içi kullandığın yada yaptığın bir işlemin ara ara çalışması en sinir olduğum şeylerden birisi ve render sonrası alınan hatalar falan felan iyice bezdirdiler. Diğer programlarda 3ds max kadar sorun olacağını gerçekten sanmıyorum bu öfkem lanet olası Autodesk firmasına

Adamların tek bir programı iyileştirme gibi bir niyetleri yok kesin ve net söylüyorum daha 2013'ü adam gibi kullanan olmadı manyaklar 2014 çıkarmış eski sürümlerin sorunlarını gidermeden yeni sürüm ve yeni özellik çıkarmışsın ne anladım ben bu işten

Paragöz bir şirketin ilerleme taktiği budur. Autodesk firmasını sırf bu yüzden kınıyorum.

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

sketchup

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hacı orgonik model olayına girmeyeceksen ve basit modellerse vazo çiçek ayakkabı terlik bardak şişe vsvs

rhinoceros ve solidworks gibi cad yazılımlarınıda kullanabilirsin

solidvorks u bilmiyorum 

ama rhinoceros için bir çok render motoru mevcut ki bunlara maxwell ve vray gibi babalarda dahil

birde rhino ve solid e el atacaksan polygon modelleme olayını ilk önce kafandan at çünkü nurbs modellemede yok nokta çekişrerek modelleme gibi bir llüks kullanamıyorsun pek

wert tarafından 12/Haz/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

hacı orgonik model olayına girmeyeceksen ve basit modellerse vazo çiçek ayakkabı terlik bardak şişe vsvs

rhinoceros ve solidworks gibi cad yazılımlarınıda kullanabilirsin

solidvorks u bilmiyorum 

ama rhinoceros için bir çok render motoru mevcut ki bunlara maxwell ve vray gibi babalarda dahil

birde rhino ve solid e el atacaksan polygon modelleme olayını ilk önce kafandan at çünkü nurbs modellemede yok nokta çekişrerek modelleme gibi bir llüks kullanamıyorsun pek

eyvallah hocam saol teşekkürler :)

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 15