3DS Max Veya Cinema 4D Konusunda YARDIM PLS...
-
Merhaba arkadaslar, ya bu 3DS max ta temel olan seyleri ogrtrbilirmisiniz... aklimda milyonlarca tasarim var ama 3DS max kullanmayi bilmiyorum... Sadece Mpg.,Avi.,Divix. ve Diger gercek goruntulere effekt yapabiliyorum... ben kendi tasarladigim birseyi hareketlendirmek istiyorum. tabi once tasarlamak :)
-
Kolay gelsin :)
Sams yayınlarının 3 ciltlik hayvan gibi 3DMax kitabı vardı, sanırım türkçeyede çevrildi.Onu al derim zira o konuda bilgim yok ama böyle forumda anlatılabilecek kadar kısa birşey olduğunu sanmıyorum.
-
öyle bişey söylemişsinki sanki sihirli degnek var dokundurcaz olcak :)
arkadaşın dediği gibi kitap alıp okuyacaksın.. uygulayıp deneyeceksin... temel şeyleri öğrendikten sonrada boğaz tokluğunada olsa işi iyi bilenleri çalıştığı bi yere işe giriceksin.. anca o zaman öğrenirsin.. başka türlü boşuna uğraşma...
yukarda dediğimi yapmazsan öğrenmen çok uzun sürer ayrıca bi konuda kitlenip kalınca çözemeyince hevesin kırılır...
-
Removed...
-
Removed...
-
Coook saol dgukan kardes... benim yapmak istedigim, gercege yakin tasarimlardir... 3DS Max in bendeki versionu: 3DS MAX 6... Ben simdilik senin gosterdigin ornekteki gibi biseyler yapmak istiyorum... renkleri kullanabilme gibi....
tesekurler...
-
Removed...
-
yawaşş : )
insan anatomisini yapmak o kadarda kolay bi iş değil be güzelim :P
bina modelemeye benzemez bu iş :P
-
render kalitesi çok önemli bunun için brazil i deneyebilirsin maxta bişeye hareket vermek içinse animasyonu ve dynamics i nası kullanacaığını bileceksin
-
baylar, insan modellemeyi yapmak icin bu programin sıkı bir egitimini almak gerekir... Normal veya temel bilgilerle insan modellemesi yapilamaz... tabi cizgi karakterler haric....
-
Removed...