3G Destekli Telefon Ve Operator Önerisi.
-
merhaba müridler,
3g kullanmayı düşünüyorum. hangi marka/model telefonları önerirsiniz? 3g de hangi operator daha sağlam?
-
iPhone 3G / Turkcell
-
turkcell'i pek sevmem ama teknik olarak haklarını yememek lazım telefon olarakta iphone demek geçiyor ama bilmiyorum:)
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
turkcell'i pek sevmem ama teknik olarak haklarını yememek lazım telefon olarakta iphone demek geçiyor ama bilmiyorum:)
-----------------------------turkcell nasıl sevilmez ya :)
turkcell hat olarak
telefon olarak htc touch hd diicem ama bilmiyorum 3g kalitesini
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------cordelian bunu yazdı:
-----------------------------turkcell nasıl sevilmez ya :)
turkcell hat olarak
telefon olarak htc touch hd diicem ama bilmiyorum 3g kalitesini
usta cok pahalı bea:D ögrenci isi degil avea gibi:D -
Şuanda izmir/aliağa da yanlız vadofone çekiyor.Diğerlerinin alt yapısı yok ve dar. Telefon olarak KESİNLİKLE GENİŞ EKRANA SAHİP OLMASI VE 3MBPS İNTERNETİ KULLANABİLECEK DÜZEYDE bir telefon öneririm.
-
n95- vodafone
-
cordelian bunu yazdı:
usta cok pahalı bea:D ögrenci isi degil avea gibi:D
-----------------------------Haci avea bakirkoyde bile cekmiyo
sinir olmaktansa bence biraz daha para verip kalitelisini almak daha iyidir :D
hem kizlarin cogu turkcell kullaniyo sevgilim varken baska hatta gecmeme gerek kalmiyo :|
-
A tipi lisans Turkcellde :) vodafone ve turkcell kullanan biri olarak 2 hatta aktifdir turkcell derim
telefona gelince nokia olsun taşdan olsun
-
turkcell ya da vodafone uygundur (kesinlikle avea değil, normal wap hizmetini bile düzgün sağlayamıyorlar, kendimden biliyorum :D)
telefon olarak samsung i900, ya da htc touch, kesinlikle iPhone değil. -
Bulundugun şehirde hangisinin verim alanı daha fazla ise ona gec. Benım bulundugum yerde sehır merkeızne 12-20 dakıka mesafedeyım turkcell 3g cekmıyor.Musterı hızmetlerı ıle konustum 2010 da servıs saglamayı planlamıyorlarmıs. Sen cogunlukla bulundugun sehre bak.