4-5 Dakikada Vpn Kurma (Vultr.Com)
-
Bu aralar sanırım herkes digitalocean üzerinden vpn kurmaya çalışıyor.Ancak vultr.com üzerinden direk olarak openvpn kurulu centos seçeneği mevcut.
vultr.com a kaydolup yeni server yaratma sihirbazını açıyoruz.
1) Server location seciyoruz.(ben frankfurt seçtim yakın diye)
2) Aşağıda application sekmesinden openvpn on centos u seciyoruz
3) 5 dolarlık olan vps yi işaretliyoruz.Sonrada en altta etiket kısmında bi isim veriyoruz vps mize.
Kur dedikten sonra 2 dk sonra kuruluyor ve bize ip adresi , kullanıcı adı ve şifre veriyor.O adrese gidip kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıp "openvpn connect" isimli programı indiriyoruz.Çalıştırınca artık vpn üzerinden internete çıkmış oluyoruz.
Bu ip adresi , kullanıcı adı ve şifreyı 1 arkadasınızla paylaşabiliriz.Oda aynı şekilde istemciyi indirip vpn i kullanabilir.En fazla 2 kişi kullanabiliyor.
Referanslı linkten üye olup 10 dolar yatırırsanız 20 dolar kazanacaksınız. Hesap 30 gün aktif olursa banada 30 dolar verecekler. Normalde referanslı linkler 5-10 dolar verırken belli bi sure ıcın 20-30 şeklinde yaptı vultr.
http://www.vultr.com/ 1 kişi burdan üye olursa ardından oda kendi postuna kendi referanslı linkini paylaşırsa ondan sonra gelende onun linki üzerinden kaydolursa.... şeklinde gidersek herkes bi 30 dolar kazanır :)
-
Hacı 2 kişi çok az ben digitaloceandan 5$ vps soft ether kurdum şu anda 11 tane kuullanıcı var sıkıntısız çalışıyor. 2 kişi çok az 5$/11=0,454$
0,454$*3,14TL=1,45 kişi aşına düşen miktar.
-
Evet 2 kişi az gerçekten bu daha çok teknik işlerle uğraşmak istemeyenler için ideal çok pratik çünkü.Ayar yapmana yada terminalden kod yazmana falan gerek olmuyo.
Ama fiyat olarak sen 10 dolar yatırınca 20 dolarda vultr verecek.Etti 30 dolar 6 ay 5 dolarlık makına demek. Aylık 1.66 dolar yapıyo böl 2 ye 0.83 dolar kişi başı.Hemen hemen aynı yani masraf.
-
-
Peki telefondan nasıl gireceksin ?
Digitalocean da bu sistemi getirir yakında :)
-
x-files bunu yazdı
Hacı 2 kişi çok az ben digitaloceandan 5$ vps soft ether kurdum şu anda 11 tane kuullanıcı var sıkıntısız çalışıyor. 2 kişi çok az 5$/11=0,454$
0,454$*3,14TL=1,45 kişi aşına düşen miktar.
böyle birşey yapacak olan varsa ben varım :D parasını gönderirim
-
Open vpn connect in android versiyonu olması lazım indirip ayarları yaparsan girmesi lazım denemedim ama.
-
5 dolar aylikmi
-
Şuan yasakladık dedikleri ücretli vpnlerden birini kullanıyorum çatır çatır bir sorun yok ? Diğer vpnler kapalımı ?
-
Atlas bunu yazdı
Şuan yasakladık dedikleri ücretli vpnlerden birini kullanıyorum çatır çatır bir sorun yok ? Diğer vpnler kapalımı ?
İp adreslerini engelleseler bile adamların 1-2 tane sunucusu yoki ki. Tonla sunucusu var. Mecbur gidip VPN'lerin kullanıcı adı ve şifres sayfasını engellemişler bazı VPN servisleri giriş yaptırtmadan kullandırtmıyor ya. Şifreyide başka ücretsiz VPN ile girince Zenmate açılıyor :)
-
sansar55 bunu yazdı
5 dolar aylikmi
Evet aylık vultr dede digitaloceanda da aylık 5 dolar vultr sistem özelikleri daha iyi sanırsam 750 mb rem var onda.