4 Asker Şehit !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

DeMi_R bunu yazdı:
    -----------------------------
    EmiRReiS bunu yazdı:

Eğitim zahiyatı diye bir olay var. Eğitim adı verdikleri eğitimcislik olayı. Herşeyi terör örgütlerine bağlamayın.

Şehitliğin mertebeleri var, bu da şehitlik sayılıyor...

kesinlikle kuzen ama bu ergenekoncu ibneler çıktıktan sonra ben artık bunun eğitim zayiatı olduğunada şüphe ile bakıyorum..

e yanı yuh :|

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

DeMi_R bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Eğitim zahiyatı diye bir olay var. Eğitim adı verdikleri eğitimcislik olayı. Herşeyi terör örgütlerine bağlamayın.

kesinlikle kuzen ama bu ergenekoncu ibneler çıktıktan sonra ben artık bunun eğitim zayiatı olduğunada şüphe ile bakıyorum..

harbi yuh yani..

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

DeMi_R bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

harbi yuh yani..

Bi yuhda benden,ergenekonLa nasıl bağdaştırabiLdin böyLe bi oLayı sana hayretLerimi fışkırtıyorum :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

DeMi_R bunu yazdı:

-----------

Yuh felan değil, doğrudur...

Askerlerimiz ölüyor bomba ile, yapan kişiler korucular, mühimmatı nerden aldınız diyorlar, cvp askeri yetkililer.Araştırılıyor ordu malı...

Bunlar insnaların bilip dillendirmedikleridir. Asla ve asla ordumuzu karalamayız karalatmayız ama içerde işini çarpıtan insanlar çok, o yüzden körü körüne inanmadan araştırmak gerekiyor...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hojam, ilk etapta patlamayan el bombası atılır, 2.aşama askerden istenen sonuç 30 metredir, 3.aşama askerden istenen sonuç 35-40, 4.aşama özel kuvvetlere yaptırılır normal askerler yapmaz bina içine isabet atışları ve pim çek say pim tak çalışmalarını barındırır.

El bombası atmanın bir usulü vardır, hata yapıp yakına düşürürsen pik parçaları ölüme yaralanmaya neden olabilir, eğitim esnasında her türlü güvenlik önlemi alınır (genel güvenlik önlemleri ve özel güvenlik önlemleri), ayrıca ekö (emniyet kaza önleme) talimatlarında da (her askerin üzerinde taşır) nelerin asla yapılmayacağı belirtilmiştir. Neticede insandır ölümcül de olsa hata yapabilir, hatayla pimi çekmiş olabilir, ruh hali bozuktur delirmiştir arkadaşları üstlerine bildirmemiştir bunalım sonucu yapmış olabilir, gerizekalıdır oynamak için pimi çekmiştir yerine takarken zamanında oturtamamış olabilir.

Her ne sebepten olursa olsun asker ocağında hayatını yitiren insan; eğitimde de olsa şehittir, kimse oraya zevk için gitmiyor, askerlik işini zevkle yapmıyor haydi savaşa gidiyoruz toplan emri gelse; araçlara atlayıp ölüme gitmeye hazır gencecik insanlardan bahsederken saygılı olun. Askerlikte eğitime, tatbikata ve savaşa aynı gözle bakılır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

T01G4 bunu yazdı:

o.ç bu pkklılar :@

Allah ailelerine sabırlık versin. Bitmedi gitti hala. Allah rahmet eylesin

yok hoca bizimkiler bu sefer kendisi patlatmış :)

neden bunu söylerken gülüyorsun anlam veremedim

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

god bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

T01G4 bunu yazdı:

o.ç bu pkklılar :@

Allah ailelerine sabırlık versin. Bitmedi gitti hala. Allah rahmet eylesin

yok hoca bizimkiler bu sefer kendisi patlatmış :)

neden bunu söylerken gülüyorsun anlam veremedim

elemana güğlüyom konuyu okumadan hemen o.ç pkk yazmışda

hem gülerim gülerim sanane?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:

Hojam, ilk etapta patlamayan el bombası atılır, 2.aşama askerden istenen sonuç 30 metredir, 3.aşama askerden istenen sonuç 35-40, 4.aşama özel kuvvetlere yaptırılır normal askerler yapmaz bina içine isabet atışları ve pim çek say pim tak çalışmalarını barındırır.

El bombası atmanın bir usulü vardır, hata yapıp yakına düşürürsen pik parçaları ölüme yaralanmaya neden olabilir, eğitim esnasında her türlü güvenlik önlemi alınır (genel güvenlik önlemleri ve özel güvenlik önlemleri), ayrıca ekö (emniyet kaza önleme) talimatlarında da (her askerin üzerinde taşır) nelerin asla yapılmayacağı belirtilmiştir. Neticede insandır ölümcül de olsa hata yapabilir, hatayla pimi çekmiş olabilir, ruh hali bozuktur delirmiştir arkadaşları üstlerine bildirmemiştir bunalım sonucu yapmış olabilir, gerizekalıdır oynamak için pimi çekmiştir yerine takarken zamanında oturtamamış olabilir.

Her ne sebepten olursa olsun asker ocağında hayatını yitiren insan; eğitimde de olsa şehittir, kimse oraya zevk için gitmiyor, askerlik işini zevkle yapmıyor haydi savaşa gidiyoruz toplan emri gelse; araçlara atlayıp ölüme gitmeye hazır gencecik insanlardan bahsederken saygılı olun. Askerlikte eğitime, tatbikata ve savaşa aynı gözle bakılır.

Kesinlikle az önce aynısını yazıyordum bende

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

mekanı cennet olsun hepsinin 

allah ailelelerine sabır versin 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin... ecelin ne zaman nasıl geleceği belli değil :S

üşeniyorum,öyleyse yarın..