4 Ay Daha Garantili Macbook Pro + Magic Mouse + Klavye
-
Çeşitli nedenlerden dolayı sanalpazar.com linki değişti yeni link aşağıdadır. Nakitte 1800 TL klavye ve mouse olmadan nakitte 1600 lira son fiyattır.
Sevgiler
-
hocam sen baska laptop yada mac ile takas düşünmezsin dimi :)
-
swordfish bunu yazdı
maalesef hocam nakite ihtiyaç var :)
-
emango bunu yazdıswordfish bunu yazdı
3 aşağı 5 yukarı benim dediğim fiyata yaklaşıyorsun :) parayı baska yere ahrcamadan ver sunu bize :)
-
swordfish bunu yazdıemango bunu yazdıswordfish bunu yazdı
3 aşağı 5 yukarı benim dediğim fiyata yaklaşıyorsun :) parayı baska yere ahrcamadan ver sunu bize :)
klavye ve mouse için alıcı buldum fakat gönlüm toptan satmaya razı. 1600 nakit verene makineyi faturası ve kutusu ve şarj aleti ile birlikte vereceğim :)
-
emango bunu yazdıswordfish bunu yazdıemango bunu yazdıswordfish bunu yazdı
klavye ve mouse için alıcı buldum fakat gönlüm toptan satmaya razı. 1600 nakit verene makineyi faturası ve kutusu ve şarj aleti ile birlikte vereceğim
klavye ve mouse u kaça bıraktın hocam merak ettim, onlarda da gözüm vardıda.. yazmak istemezsen burdan pm de atabilirsin :d
-
Ekran karti ney hacim.
-
PanxeR bunu yazdı
Ekran karti ney hacim.
intel hd graphichs 3000 , 384 mb
MaviGozluDev tarafından 26/Eyl/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
Ekran karti ney hacim.
384 değil hacı 512 mb. Photoshop tarzı programları rahatlıkla kaldırıyor ben hepsini kullandım çünkü işim gereği.
-
emango, ölü fiyata verme de bira ısmarla bana dfksşfsdf. haydi hayırlı satışlar.