folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 4 Bin Lira Maaşla 5 Bin Eleman Aranıyor!

4 Bin Lira Maaşla 5 Bin Eleman Aranıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

10 yasından 17 yasıma kadar abimin zorunlu eğitimine maruz kaldım. kendisi benden daha kalıplı daha güçlü oldugu için zorla masaj yaptırırdı. karsılığında çok küçük ücretler verir yada hiç vermezdi :)))

Sayesinde masaj uzmanı oldum. ama buraya basvurmam iyi yaparım ama sevdiğim meslek değil :D

al bende de o kadar

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bir tişört giyen adamın bir kavun karpuzun ortaya çıkması gibi bu tip haberlerin yapılmaya başlandığı anda anlarız ki yaz gelmiştir.Yazın habercisidir,artık denize girilmeli,don atlet yatılmalı.Dışarda buz fırtınası bile olsa bu haber varsa bilin ki yaz gelmiştir arkadaş.Dünya bile yörüngesini şaşırır ama bu haberler hangi vakit ortalarda dolanacağını şaşırmaz.Bi bu tip haberlerin,birde belediyenin yaz festivallerinin hastasıyım.İkisininde her yaz muhabbeti yapılır,ikisinde de bir kaç arkadaş olayı ciddi alır.İkisinde de herşey hüsranla sonuçlanır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bi ara tvlere çıkmıştı bu masaj işi yapan genç civan gibi delikanlıları bazı yaşlı turistler para verip kirletiyormuş haberiniz olsun :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

Bi ara tvlere çıkmıştı bu masaj işi yapan genç civan gibi delikanlıları bazı yaşlı turistler para verip kirletiyormuş haberiniz olsun :D

vay a.q ben yapmam ama nerde bu bi yardım ediversen :D

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

ibrahimeren bunu yazdı:

vay a.q ben yapmam ama nerde bu bi yardım ediversen :D

Yapmam diyenden korkucaksın bu devirde :D

Serap ezgünün programına çıkmışlardı alman yaşlı kadınlar bizlere masaj esnasında para teklif edip ilişkiye zorluyorlar diye alman yaşlı dul bayanların geldiği bir otel bulup o otele kapak atıcaksın hoca şeyinin hakkı ile para kazanıcaksın (:

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 2919 Toplam Mesaj: 16