4 Boyutlu Masaüstü
-
konuyu geyiğe çevirenleri admine pm atarım şikayet ederim bu kadar.
-
bence boşuna gerilmiş bi ortam
kimsenin geyiğe çevirdiği yok ortamı
sen paylaşımını yapmışsın adam da teşekkürünü etmiş
aklına gelen bişiyide yazmış
bunu geyiğe çevirmek olarak yorumlamak yanlış bence ...
-
paylaşım güze bir paylaşım ama 4 boyut lu bişi dünyada yok:)
4.Boyut uzaydadır;)4. boyut zamandır.
Evren sonsuz boyuttur.Biz sadece 3 boyutu görüyoruz.4. boyut uzayda zamandır.(Kara delikde) bu boyutu yasaya bilirsiniz:)
Kara delikden gecen 1 insan dünya yılına göre milyon yıla tekabül gelir:)Amacım kimseyi kırmak değil sadece 4. boyutun evrende zaman oldugunu paylaşmak istedim...
-
hoca küp 3 boyutlu bi cisimdir tmm mı yani burdaki bilmem kaç kişi yanlış biliyoda sen doğru biliyo değilsin ....
-
alın bi de şok açıklama :D
o ekran üzerinde olduğu için çizilmiş sayabilirzi aynı şekilde bir kağıt üstündede olabilirdi. bir düzlem üzerine çizilmiş veya oluşturulmş herşey nasıl görünürse görünsün o 2 boyuttur.(nokta hariç ve doğru hariç ) Yani o gördüğünüz 2D :)
-
ya uzatcak bişe yok.
küp gibi düşünün. 4 yüzü var (üst ve alt haric). ama sonucta 3 boyutlu. 4 boyut konusunda ısrar eden arkadaş önce 1,2,3. boyutları ögrensin ;)
-
aRKADAŞLAR KURULUMU YAPTIM BENDE VİSTA YÜKLÜ FAKAT MASAÜSTÜNE HİÇ BİŞİ DEĞİŞMEDİ :s
-
ctrl alt shift tuslarına basmam gerekiyormus. ama bana ne yararı var ki sadece arka planda bir ekrar donuyor duruyor olece kalmıyor :S yamuk kalmasını falem isterdim. S:
-
3 Boyut bu yaa ama yinede soal.