4 Canlı Bombanın 3 Ü Gaziantepli 1 İ Kilisli
-
Arkadaş nasıl bir memleket oldu bu şehir, terör görtütlerinin lojistik üstüne döndü iyice, bazen öyle şeyler duyuyordum ki inanmıyordum, ama şimdi iyice inanmaya başladım şu ipnelerin kimliklerine bakarmısnız,
http://www.olaymedya.com/Haber/4-isid-militani-81-ilde-araniyor_1445636427.html
htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=S4glwNi8hJs
Robinson_Crusoe tarafından 24/Eki/15 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
la adamlar antepli antepde patlatmazlar rahat ol
seçime yakın patlatacaklarmış bu aralar avm gibi yerlere felanda gidilmez
ama önceki saldırılara bakarsanız hep hdp ye yönelik zaten hdpde miting yapmayacağını açıkladı.
ypg de selo seni gebertecez dedi
işidle ypgnin tek ortak düşmanı hdp
ne garip ya :) bence pkk sempatizanı olduktan sonra sıkıntı yok
-
Seçimlerde seçim sandıklarınıda patlatır bunlar
-
Eğer Antep' te patlatırlarsa kan gövdeyi götürür, çok karışık insanlar geldi yerleşti buraya, neredeyse her ay farklı 5-6 şehire giderim antep gibi değil, Ankarada patlayan bombaların yelekleri buradan gitmiş geçen baskın düzenlediler bi eve 20 tane daha canlı bomba yeleği yakalamışlar, organize de batan firmalar çoğaldı. Kuzey ıraktan gelip nakit parayı verip adamların ellerinden tesislerini alıyorlar daha neler neler var,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Eğer Antep' te patlatırlarsa kan gövdeyi götürür, çok karışık insanlar geldi yerleşti buraya, neredeyse her ay farklı 5-6 şehire giderim antep gibi değil, Ankarada patlayan bombaların yelekleri buradan gitmiş geçen baskın düzenlediler bi eve 20 tane daha canlı bomba yeleği yakalamışlar, organize de batan firmalar çoğaldı. Kuzey ıraktan gelip nakit parayı verip adamların ellerinden tesislerini alıyorlar daha neler neler var,
sen antepte misin? bende antepteyim.. bugün rte nin olduğu yerde bomba patlar diye gitmedim mesela?
bu arada videodaki ilk yer gaziantep üniversitesinin karşısı.. her gün geçiyorum o yoldan 3-4 defa.. 10-15 tane polis bekliyor orda.. demek bu yüzdenmiş.. bu arada hepsinin üstünde çelik yelekte oluyor. ve hayvan gibi silahlarla bekliyorlar..
BerkayCit tarafından 24/Eki/15 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
la adamlar antepli antepde patlatmazlar rahat ol
seçime yakın patlatacaklarmış bu aralar avm gibi yerlere felanda gidilmez
ama önceki saldırılara bakarsanız hep hdp ye yönelik zaten hdpde miting yapmayacağını açıkladı.
ypg de selo seni gebertecez dedi
işidle ypgnin tek ortak düşmanı hdp
ne garip ya :) bence pkk sempatizanı olduktan sonra sıkıntı yok
Ypg Selahattin Demirtaş'ı mı öldürecekmiş ? :)
Ehehehehehehehe evet hocam evet, kesin öldürürler :)))
-
Çözüm süreci öncesi;
Benim meskenim dağlardır dağlar...Çözüm süreci sonrası;
Benim meskenim şehirlerdir şehirler... -
Işıd değişdir o kabullenilmez hdplidir kendi kendilerini öldürüyolardır :)
-
normal değil mi o kadar sığınmacı var antepte ?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
çok karışık insanlar geldiyse secerelerini tutun.
-
RETRET bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
çok karışık insanlar geldiyse secerelerini tutun.
Tamam,