4 Çekirdekte AMD 2007 De Liderliği Hedefliyor
-
Amd Gibisi yok amq
İntelin aQ! -
64 bit olayında nasıl amd üstün geldiyse çift cekirdek olayında intel(core2duo)üstün geldi bunları kıyaslamayalım simdi
4cekirdekte kim üstün gelir orasını zaman gösterir marka fanatizmi yapmak yerine en iyisini almaya bakalım :)
yalnız amd nin aq amd den bi bok olmaz gibi yorumlar kesinlikle salakça yorumlar eger intelin bugün amd gibi bir rakibi olmasaydı bırakın 4 çekirdeği 2 cekirdege daha gecmemiştik hala pentiumun ghz degerleriyle oynuoduk
3.0ghz alıosun 2 ay sonra 3.2 2 ay sonra 3.4 vs vs sömürülüoduk hala -
yakında bi çay bardağı çekirdeği takacaklarmış:D
intel gibisi var mı ya ne amdsi -
intel celeron :p
-
Yıllarca intel kullandım..
Taki 2 Ay önce Teknosada bir görevliyle tanışana kadar bilgisayar alıcaktım adamla tam 3 saat muhabbet ettik o kadar ki muhabbetin son anlarında çevremize 10 kişi toplanmıştı..
Adam sırf bana AMD nin gücünü göstericem diye sıfır kasa açtı kutudan :D
ve şimdi AMD Athlon 3500+ 64 Bit kullanıyorum ve Intel'in artık yanına bile yaklaşmam..
Ve Teknosadaki o görevliye buradan bir kez daha binlerce kez teşekkür ediyorum !
AMD Forever ! :D -
Yıllardır intel ve motorolla (macintosh) kullanan biri olarak 2,5 sene önce AMD ile tanıştım.Bana verdiği his şudur AMD'nin
Sanal bir hız.İnanılmaz hızlı sanal bir hız.Ama AMD intel kadar köklü bir firma olmadığı için her çıkan ürününüm yaklaşık 1 sene sonrası alınması taraftarıyım.Örnek: AMD 3500 64 bit box seneye yaklaşıyor belkide geçti şu aralar çok revaçta. -
8mm Katılıyorum sana
Şu sıralar AMD 3500+ Ve 3800+ Aşırı revaçta olan ürünler.
Çokta güzel ürünler bir 3500+ Kullanıcısı olarak bunu çok içten ve rahat söyliyebilirim. -
Bu arada 3500 ile 3800 arasında hiçbir fark yok :)
-
3500+ 2.2 3800+ 2.4 olması lazım ne fark edicek ki zaten :D
Arada birde 3700+ Var :D
Toplam Hit: 3915 Toplam Mesaj: 30