folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 4 Eylül 2016 YDS Sınavına Girecekler

4 Eylül 2016 YDS Sınavına Girecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    Ziraatci bunu yazdı

Başvuru kaç tl

80tl 

Sadece okuma yapsak acaba ne olurki ?

Benimde enson 42 puanım vardı 50nın uzerıne cıkmam lazım

Kelime ezberlemek önemli ufak bir uygulama yapıyorum. Şimdi aklıma geldi. Bugün bitirip burada paylaşırım.

Hocam uygulama faydali olurmu bilmiyorum ama ben bi kac kaynak paylasacagim.

Kaynak paylaşımını mutlaka bekliyorum. Uygulamada hazır gibi. Birazdan paylaşacağım.

https://www.youtube.com/watch?v=raQdag43ntQ

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

More to Read her gün bir iki yazı okuyarak ve bilmediğiniz kelimeleri deyimleri çıkararak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Beyler videolu-yazılı güzel kaynaklar varsa paylaşırsanız hoş olur. 

Tavsiye edebileceğim 2 tane uygulama var.

1) EasyWord ( @1234567B yaptığı programa benziyor, belirlediğiniz süre aralıklarında hazır ya da kendi belirlediğiniz database'den ekrana kelimeler çıkartıyor. )

2) https://chrome.google.com/webstore/detail/dictionarist-instant-dict/npggnghnhkgioladlpfehafajnghlklc  (Chrome eklentisi, internette dolanırken denk geldiğimiz kelimeleri seçince Türkçe anlamını çıkartıyor. Sürekli sözlüğe girip kelimeyi yazma ameleliğinden kurtarıyor. )

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

Facebook grupların birinde aşağıdaki linkteki arşivi bulmuştum, ilgilenen arkadaşların dikkatine ;

https://yadi.sk/d/RmckGQIXkrn4U

less than one, more than zero.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Yanlış dogryu goturmuyo götürse doğru kalmicak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

80 tl ( resmen soygunculuk. Her sınavdan ne kadar para kaldırıyorlar bunlar ya.

2 ay kalmış deyince şaşırdım. niyeyse bana hem 3-4 ay varmış gibi geliyordu :(

dikkatili güzel çalışılırsa neden olmasın iyi puan alınır sanıyorum

ancak konuyu açan arkadaş. güzel düşünmüş ancak ben bu tip kelime ezberleneceğine inanmıyorum.

Tabiki hiç olmamasından bin kat iyidir ancak . bir kelimeyi cümle içinde öğrenmedikçe, kullanmadıkça bu bana hamallık gibi geliyor.

Bir dönem çok denedim. ydsdeki kelimeleri içeren metinler okumanın daha faydalı olacağına inanıyorum

ama illa bir program olacaksa. ve illa kelime ezberlemek üzerine birşey yapacaksanız

şunu öneririm. bunu 4 farklı  dilde indirdim çalışıyorum. çok faydalı buluyorum.

yapabiliyorsanız YDS mantığına uygulayabilen programcı varsa süper olur:

FUN EASY LEARN:

https://play.google.com/store/search?q=fun%20easy%20learn&c=apps&docType=1&sp=CAFiEAoOZnVuIGVhc3kgbGVhcm56BRgAwAECigECCAE%3D%3AS%3AANO1ljL9svU&hl=tr

MOBİLDEN İNDİRİN, İNTERNETSİZ ÇALIŞIYOR... kontürleriniz gitmez

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://www.remzihoca.com/sources

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler kpds vardı benim zamanımda 82 yapmıştım . toefl dan yeni 83 yaptım ama speaking 2, 3 puan eksik geldi işime yaramadı .

bi ara toplaşalım tahribat ingilizce tim olarak bi kafede oturup ingilizce konuşalım . speaking pratik yapalım ne dersiniz ?

listening 23 speaking 17 hep pratik yapmamaktan oluyor bunlar :)

raul tarafından 07/Tem/16 13:42 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Girecek arkadaşlar, kayıt süresinin bitmesine az kaldı. Son günlere bırakmayın.

Toplam Hit: 3793 Toplam Mesaj: 25
yds