4 Kavanoz Balderesi Bal + Polen Sadece 85 Tl(!)
-
merhabalar tbt :)
fotoğraf bana ait. bu gün çektm. altıda altıgen kavanoz. yani reklamlarıyla bizleri bıktıran halis balderesi balı. gördüğüm kadarıyla ismi cismi aynı. tek farkı ?
mevzu ( bence) : 100 tl lik bal burada 85 is mi cismi aynıyken arada büyük bir soru işareti olmuyor mu. yoksa çözmez üyeyim diye yaptığım tespitler saçmamı geldi :)
reklam herkesi sıktı dostlar biliyorum. ben bana göre bu olayın düzemece olabilme ihtimalini göstermeye çalıştım.
-
mevzu ne anlayamadım ki? zaten bir aldı gitti bal reklamı başını geçen telden de arıyıp kayıt dinletiler bir dünya sayelerin de kont kazandım :D yaşasın vodofone
-
hocam benım anlamadığım kaliteli balın kilosu zaten 50-60 liradan başlar o bile az yani hakiki bal için
şimdi bunlar ne oluyo anlamadım balmı polen mi kim s.kti milleti bu kadar ucuza veriyolar balı+poleni diye sorarım? -
amk bu bal reklami yuzunden TV den sogudum..
bari TBT den sogutmayin.
-
Lan adamlar bunun 5 kg 100 TL ye düşürdü ayrıca şuralarıda okuyun bi,
Üst tarafandan bal deresini işaretleyin tüm şikayetleri görürsünüz,
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1062213/bal-deresi-aldigim-bal-sekerlendi/qealv
-
o degilde trt'nin icine sictilar, koca devletin kanali saklaban oldu bu reklam mevzunda.
-
dün ekin tv deydim valla ordan alsaydım 50 tl ye alırdım.
beni tvde gören varmı :) (ağrı giderici 4 krem 69 liraya veriyordu ben beleşe aldım bi tane yani kaptım :)
bal deresi dün gece reklamını yapmadı normalde yapsaydı alırdım onuda yihaha :) -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------o degilde trt'nin icine sictilar, koca devletin kanali saklaban oldu bu reklam mevzunda.
-----------------------------vallah hakın var
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------o degilde trt'nin icine sictilar, koca devletin kanali saklaban oldu bu reklam mevzunda.
-----------------------------vallah hakın var
-----------------------------hacı internet sitesi bile b***k gibi...
bi bal gibi site olur bide b***k gibi.
-
a.q balderesinin kurusada kurtulsak a.q dere bir daha bal vermez olsa.
-
Uff walla abi yaa nedir bu bal mevzusu.Tv de radyoda internette şimdi de burda off off